Braga – AS Roma ponturi pariuri 18.02.2021

Scris de Bmg17/02/2021

AS Roma are prima sansa la calificare din dubla mansa cu Sporting Braga, iar partida tur mi se pare una buna pentru pariurile mele pe goluri. Jocul este programat cu incepere de la ora 19.55. Cisteste in continuare analiza se vezi predictia recomandata. Iti propun mai jos o cota de 1.74 in care am mare incredere.

⚽ 1. Braga.

Portughezii nu au avut nicio emotie in faza grupelor si au mers pas la ps cu Leicester, ambele echipe calificandu-se cu acelasi numar de puncte. Un singur meci au pierdut in acea grupa, deplasarea cu Leicester.

Braga a avut o medie de peste 2 goluri marcate pe meci in grupa, trecand de cifra 1 si la incasate. A jucat deci spectaculos si tocmai de acea iti propun si eu joi pronosticuri Europa League la goluri.

In Liga NOS este pe locul 3, la doar un singur punct de Porto cu care lupta pentru calificarea direct in grupele Ligii Campionilor la anul. Ca si forma de moment, trebuie spus ca nu pierde de 7 meciuri.

Carlos Carvalhal are ceva probleme de efectiv la acest duel. David Carmo s-a accidentat contra lui Porto si lasa un gol imens in aparare. Rui Fonte, Francisco Moura si Iuri Medeiros vor lipsi si ei din pricina accidentarilor.

⚽ 2. AS Roma.

Italienii nu avut nici ei probleme in grupa, terminand pe prima pozitie in fata celor de la Young Boys, CFR Cluj si CSKA Sofia. Au pierdut un singur meci din cele 6 disputate.

Roma a marcat si ea in medie peste 2 goluri pe meci in grupa. Are cifre excelente pe faza de atac si in Serie A, asa ca pentru biletul zilei cota mare poti paria la goluri.

In weekend a castigat lejer acasa cu Udinese (3-0). In Serie A este pe locul 3, deloc departe de lider. Are asteptari mari in acest sezon pe plan intern. Paulo Fonseca nu se poate baza joi pe Chris Smalling si Nicolo Zaniolo, ambii accidentati. Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini si Borja Mayoral ar putea fi menajati.

⚽ 3. Braga – AS Roma intalniri directe.

Vom vedea prima partida directa dintre aceste echipe.

⚽ 4. Braga – AS Roma echipe probabile.

Braga (3-4-2-1) : Matheus; Tormena, Silva, Borja; Esgaio, Elmusrati, A. Horta, Galeno; R. Horta, Gaitan; Ruiz.
AS Roma (3-4-2-1) : Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Peres, Villar, Veretout, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Dzeko.

⚽ 5. Braga – AS Roma cote pariuri.

Analizand oferta Betano, observ ca avem o cota buna, de 1.62, pentru pariul „Ambele marcheaza”. Tot la Betano voi incerca si cota 1.70 pentru pariul „Pauza sau final X”.

⚽ 6. Braga – AS Roma ponturi pariuri.

Braga – AS Roma ponturi pariuri

Sa stii ca aceasta partida ar trebui sa ne aduca macar 2 reusite pe tabela de scor. Avem fata in fata doua echipe care au marcat mult in grupa, trecand de cifra 2 ca si medie a reusitelor. Amandoua stau bine din punct de vedere ofensiv si nu vad de ce reusitele ar intarzia prea mult.

De ce nu cred sa trecem de 4 goluri? In primul rand, cei doi manageri nu au de ce sa riste foarte mult in acest prim duel. Sa nu uitam ca totul se decide pe Olimpico la retur.

5 din ultimele 6 partide jucate de Braga s-au incadrat in intervalul 2-4 goluri. La fel si 7 din anterioarele 8 disputate de italieni.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Braga – AS Roma
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: