Brann – Stabaek ponturi fotbal 21.07.2019

0

Duelul Brann – Stabaek are loc la Bergen si aparent este unul destul de dezechilibrat. Eu am ales cateva ponturi pariuri, iar cel in care am cea mai mare incredere are o cota foarte buna. Il poti gasi mai jos, dar mai intai te invit sa citesti cateva informatii despre cele doua trupe.

Brann-Stabaek-21072019

⚽1. Brann

Se afla pe locul al 6-lea si are 23 de puncte dupa 15 runde parcurse. E fara victorie de 5 meciuri, iar pe 2 dintre acestea le-a pierdut.

Acasa are doar 2 esecuri in cele 9 dispute avute in acest sezon, timp in care a obtinut 3 victorii. In 3 din ultimele 4 confruntari a marcat, insa doar intr-una nu a primit gol.

Koomson a iesit la pauza in jocul de Europa League cu Shamrock Rovers si e incert. Wormgoor se pare ca are probleme medicale si va lipsi conform aftenposten.no. Barmen este si el anuntat ca fiind indisponibil.

⚽2. Stabaek

E chiar deaspura pozitiei ce duce la baraj, pe 13, cu 15 puncte dupa 14 etape. Are doar un succes in ultimele 5 partide, iar in 2 dintre ele a fost invinsa.

S-a impus in 4 din precedentele 6 deplasari, insa 3 dintre victorii au fost in Cupa. Vine dupa 3 dueluri in care a inscris, iar in 2 din ultimele 4 nu a incasat gol.

Stromnes are sanse destul de mici sa evolueze din cauza unei accidentari. Askildsen se afla si el in aceeasi situatie cu colegul sau.

⚽3. Intalniri directe

Au mai dat piept o data in 2019, iar Brann a obtinut o victorie in deplasare, scor 1-0. De altfel trupa din Bergen vine dupa 3 succese in compania acestui adversar.

⚽4. Brann – Stabaek echipe probabile:

Brann (5-3-2): Opdal – Rolantsson, Acosta, Lofgren, Rismark, R. Kristiansen – Ordagic, R. Jenssen, Haugen – V. Berisha, Strand.
Stabaek (4-4-2): Sandberg – R. Hernandez, Vihmann, Demidov, Hanche-Olsen – Vetlesen, Kassi, Bohinen, Brynhildsen – Braaten, Boli.

⚽5. Date statistice

In 3 din ultimele 4 partide ale lui Brann au fost goluri in ambele porti. 2.00 este cota pentru ambele echipe inscriu.
In 3 din ultimele 5 dispute Stabaek a incasat macar 2 goluri. 1.57 este cota pentru Brann peste 1,5 goluri.

⚽7. Brann – Stabaek ponturi pariuri

Pe langa cele doua pronosticuri propuse mai sus, la confruntarea Brann – Stabaek mai vin cu inca unul care cred eu ca are sanse bune de reusite. Acesta se bazeaza atat pe rezultatul final, cat si pe numarul de goluri.

Brann este in opinia mea echipe mai puternica, iar pe langa asta, va avea si avantajul terenului propriu. Ea are 6 victorii in acest campionat, insa in toate s-a inscris de cel mult 3 ori.

Stabaek a suferit 7 infrangeri in cele 14 runde parcurse, iar in toate aceste esecuri am avut parte de maxim 3 reusite. Ea a pierdut si precedentele 3 intalniri cu aceasta oponenta si de fiecare data nu a fost depasita bariera de 3 goluri.

Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 45.2%
Castigate: 14/31

Brann - Stabaek
Pronostic: 1 & sub 3,5 goluriCota: 2.12Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here