Brazilia – Spania ponturi pariuri 07.08.2021

Scris de Zamfi07/08/2021

Iata ca fotbalul de la Jocurile Olimpice se incheie smabata cu incepere de la ora 14:30 prin meciul dintre Brazilia si Spania. Partida va avea loc pe International Stadium din Yokohama si ma astept la un duel extrem de disputat din care golurile in mod normal nu ar trebui sa lipseasca.

In finalul articolului veti gasi recomandarea mea, dar mai intai va invit sa cititi cateva detalii despre cele doua selectionate:

⚽ 1. Brazilia.

A reusit calificarea in finala dupa executarea loviturilor de pedeapsa impotriva Mexicului. In timpul regulamentar de joc scor a fost 0-0, insa la nivelul statisticilor s-au inregistrat multe ocazii de gol, cornere sau cartonase galbene, pronosticuri ce pot fi combinate si pentru acest duel care merita adaugat pe biletul zilei.

Atacantul lui Everton, Richarlison, este principalul marcator al brazilienilor, care de altfel conduce si clasamentul golgheterilor la olimpiada cu 5 goluri inscrise. Cea mai buna partida a brazilianului a fost cea cu Germania, impotriva careia a reusit sa marcheze de 3 ori.

In componenta primului 11 antrenat de A.Jardine regasim multi jucatori interesanti care evolueaza la echipe bune ale Europei, printre care ii putem mentiona pe Paulinho de la Bayer Leverkusen, Douglas Luiz de la Aston Villa sau Diego Carlos, fundas ce evolueaza in La Liga, la Sevilla.

⚽ 2. Spania

Ibericii s-au calificat in finala in fata Japoniei, datorita golului marcat de atacantul lui Real Madrid, Marco Asensio, din minutul 115, devenind astfel inamicul numarul 1 al publicului din Japonia in finala cu Brazilia. In timpul regulamntar de joc scorul final a fost 0-0.

Cei mai buni marcatori si spaniolilor pana in acest moment au fost, Rafa Mir (3), noul jucator al lui Wolves si Mikel Oyarzabal (2), mijlocas la Real Sociedad. Spania mai are in componenta si alti fotbalisti interesanti, precum Dani Olmo de la Leipzig, dar si Marco Asensio de la Real Madrid.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua selectionate olimpice s-au mai intalnit de 2 ori in istorie intr-o finala si anume in 1976 la Montreal, partida in care Brazilia s-a impus cu 2-1, dar si in 1968 in Mexic, atunci Spania a reusit sa obtina aurul olimpic, invingand cu 1-0 Brazilia.

⚽ 4. Brazilia- Spania echipe probabile:

Brazilia(4-2-3-1): Santos, Arana, Diego Carlos, Nino, Alves – Guimaraes, Luiz – Richarlison, Claudinho, Paulinho – Antony.
Spania (4-1-2-3): Simon – Cucurella, Torres, Garcia, Gil – Zubimendi – Pedri, Merino – Olmo, Mir, Oyarzabal.

⚽ 5. Brazilia- Spania cote pariuri

Intrati pe Unibet Romania si veti gasi multe pariuri interesante pentru acest duel. De asemenea veti beneficia si de functia ”Creare Pariu” ceea ce iti ofera posibilitatea personalizarii pariului. Un astfel de pronostic ar putea fi ”peste 7.5 corenere& peste 4.5 cartonase”, pentru care veti obrine o cota de 1.90.

⚽ 6. Brazilia – Spania ponturi pariuri

Brazilia – Spania ponturi pariuri

Reprezentativa olimpica a Spaniei mi se pare mai valoroasa, desi majoritatea caselor de pariuri sportive o dau favorita pe Brazilia, insa uitandu-ma pe lotul ibericilor am observat multi jucatori valorosi care evolueaza la echipe importante ale Europei.

Si Brazilia aliniaza o formula de start interesanta, insa valoarea jucatorilor nu este asa de mare, avand in componenta in special in compartimentul defensiv, jucatori ce evolueaza in campionatul brazilian, care nu este chiar asa de valoros.


Nu am mizat pe niciuna dintre echipe, fiind totusi o finala, astfel ca oricare dintre cele doua poate castiga aceasta confruntare. Va recomand insa un pronostic simplu, care are mari sanse de reusita si anume peste 1.5 goluri. Ramane de vazut cine va castiga aurul olimpic in finala de la Yokohama.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Brazilia – Spania
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: