Bremen – Hoffenheim ponturi pariuri 25.10.2020

Scris de Johnny24/10/2020

Werder Bremen si Hoffenheim se vor intalni duminica seara intr-un duel din cadrul rundei a cincea din Bundesliga. Confruntarea este programata de la ora 19:00 si are loc pe Weser Stadion.

Bremen-Hoffenheim-25102020-cote

⚽ 1. Bremen

Vine dupa trei meciuri foarte bune, din care a scos sapte puncte. In etapa trecuta s-a deplasat la Freiburg, acolo unde a obtinut o remiza, scor 1-1. Pare a se afla intr-un progres fata de anul trecut, fiind clasata pe locul sapte. Are si o ofensiva ce se misca ceva mai bine si astfel a reusit sa inscrie gol in fiecare meci. Trebuie totusi notat faptul ca in 2020 a castigat doar doua partide jucate acasa in Bundesliga.

Agu are coronavirus si este in izolare. Augustinsson, Selke si Chong au alte probleme medicale si raman pe tusa.

⚽ 2. Hoffenheim

A adunat sase puncte si se afla pozitionata chiar sub adversara de duminica. Vine dupa doua esecuri consecutive, suferite la limita in fata lui Dortmund si Frankfurt. Echipele pe care le-a batut sunt Koln si Bayern Munchen. Joi a evoluat in prima etapa a grupelor Europa League si a invins-o pe Steaua Rosie Belgrad cu scorul de 2-0. Are un program incarcat pana in prima parte a lunii noiembrie, cu doua partide pe saptamana.

Andrej Kramaric este marele absent pentru acest duel. Jucatorul care a inscris sase goluri in doar trei partide jucate are coronavirus. Nuhu este si el infectat, iar Kaderabek se afla in carantina. Mai lipsesc Bicakcic si Stafylidis.

⚽ 3. Intalniri directe

Hoffenheim a obtinut sase puncte din intalnirile directe din sezonul trecut. In fiecare duel Hoffe a inscris trei goluri. In ultimii cinci ani Werder a castigat un singur meci direct de campionat.

⚽ 4. Bremen – Hoffenheim echipe probabile

Bremen (3-5-2): Pavlenka – Veljkovic, Groß, Moisander – Gebre Selassie, Eggestein, Friedl, Mbom, Bittencourt – Fullkrug, Sargent.

Hoffenheim (3-5-2): Baumann – Posch, Vogt, Akpoguma – Rudy, Samassekou, Sessegnon, Baumgartner, Geiger – Bebou, Bruun Larsen.

⚽ 5. Bremen – Hoffenheim cote pariuri

Bremen Hoffenheim Cote Pariuri

⚽ 6. Bremen – Hoffenheim ponturi pariuri

Bremen – Hoffenheim ponturi pariuri

Desi in general in Bundesliga avem meciuri foarte spectaculoase, Hoffenheim fiind una dintre echipele care ofera spectacol, cred ca acest duel va fi ceva mai anost. Oaspetii au inscris in acest sezon opt goluri, iar sase din ele au fost inscrise de Kramaric, golgheterul echipei. Fara el, cred ca Hoffe nu va mai fi atat de productiva pe faza ofensiva si ma astept sa intampine ceva probleme in a desface apararea adversa.

Werder a inceput bine sezonul, insa tot nu ma convinge. Acum intalneste o adversara mai puternica din punct de vedere valoric si cred ca se va concentra mai mult pe aparare. Mizez astfel pe maxim trei goluri in meci, un pont in care am destul de mare incredere.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bremen – Hoffenheim
Pronostic: 
Sub 3.5 goluri
Cota: 
1.56

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: