Brest Bretagne – CSM Bucuresti ponturi pariuri 18.09.2022

Scris de Florin198117/09/2022
1
1.82
X
9.25
2
2.80
Brest Bretagne
CSM Bucuresti
COTA PONT
1.85

CSM Bucuresti va merge in Franta pentru etapa a doua din grupele Champions League unde o va infrunta pe Brest Bretagne. Partida se disputa cu incepere de la ora 17.00 si poate fi urmarita pe Digi Sport 2, Orange Sport si Prima Sport.

Brest Bretagne

  • Sezonul precedent a terminat pe locul 4 in faza grupelor fiind eliminata apoi de Gyor in sferturi, 21-21 acasa si un 35-23 in Ungaria.
  • Nici in actualul nu a debutat cu mult mai bine, un esec pe terenul lui Vipers Kristiansand, 31-24, din tabara sa remarcandu-se Djurdjina Jaukovic cu 6 goluri si Constance Mauny cu 4.
  • In campionatul intern are 3 victorii din tot atatea etape disputate, in ultima a trecut confortabil de Chambray la 10 goluri avans, 31-21.
  • Lotul sau a suferit cateva modificari fata de stagiunea precedenta Kalidou Niakite a semnat cu CSM Bucuresti, iar Sandra Toft a ales Gyor, Slađana Pop-Lazic s-a retras din activitate.
  • Antrenorul Pablo Morel s-a acoperit insa pe respectivele posturi: portarita Julia Foggea (ex-Rapid), Tatjana Brnovic, Itana Grbic, de asemenea a revenit interul Djurdjina Jaukovic, dupa o perioada lunga de accidentare.

CSM Bucuresti

  • Un debut bun pentru vicacampioana Romaniei in Champions League, 30-28 contra unei formatii Krim Ljubljana mult valoric peste sezoanele anterioare.
  • Cea mai buna marcatoare din lotul sau impotriva slovenelor a fost Grace Zaadi cu 9 reusite, fiind desemnata MVP-ul partidei, de la oaspete s-au remarcat Jovanka Radicevic si Daria Dmitrieva, cu 9 goluri fiecare.
  • CSM are deja un trofeu cucerit, SuperCupa Romaniei, iar in Liga Florilor a remizat in prima etapa cu Rapid, apoi a castigat fara emotii celelalte 3 infruntari, in fiecare dintre ele marcand minim 34 de goluri.

Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit si sezonul precedent in grupele Champions League, frantuzoaicele castigand ambele jocuri: 30-29 indeplasare si 24-21 pe teren propriu.

Cote pariuri

CSM Bucuresti porneste cu a doua sansa la victorie, Betano ii ofera o cota de 2.80 sa se impuna in Franta.

Cristina Neagu, a 3-a marcatoare in Champions League are o cota de 2.00 pentru minim 8 reusite in meciul cu Brest Bretagne.

Brest Bretagne – CSM Bucuresti ponturi pariuri

CSM Bucuresti este mult valoric peste ce a demonstrat ultimele sezoane in Champions League, in primul rand numai are probleme cu numeroasele accidentari.

Adrian Vasile a primit intariri de calitate vara aceasta, iar prezenta lor pe teren s-a facut simtita din plin pana acum.

Brest a castigat ambele jocuri din sezonul trecut al Ligii Campionilor, dar a avut si foarte mult noroc, tigroaicele nu vor repeta greselile.

Frantuzoaicele au carente in defensiva, de aceste lacune a profitat saptamana trecuta Vipers, o poate face si CSM care are cateva marcatoare pur sange in lot.

Nu trebuie uitat: Cristina Neague este in top 3 marcatoare ale competitiei, de asemenea Grace Zaadi, poate fi de neoprit, Crina Pintea, Kalidou Niakite sau Marina Sudakova sunt alte jucatoare ce exceleaza pe faza de atac.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Brest Bretagne – CSM Bucuresti
Pronostic: 
CSM Bucuresti inscrie peste 26.5 goluri
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: