Brest – Metz ponturi pariuri 31.01.2021

Scris de Red30/01/2021

Oaspetii au foarte multi indisponibili pentru aceasta partida si de aceea o vad pe Brest usor favorita sa se impuna. Totusi, nu voi miza pe solist ci pe goluri. Meciul va incepe astazi la ora 16:00 pe Stade Francis Le Ble din Brest. Vezi mai jos recomandarea mea.

Brest

A jucat bine pana in acest moment fiindca in 21 de partide a strans 26 de puncte si astfel este pe locul 13. A marcat 31 de goluri si a primit 37.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 4 infrangeri si o victorie.

Christophe Herelle este suspendat si nu va face parte din lot. De asemenea, Denys Bain este incert.

Metz

A jucat neasteptat de bine pana acum in Ligue 1 fiindca in 21 de meciuri a acumulat 31 de puncte si astfel este pe locul 9. A marcat 23 de goluri si a primit 18.

Forma de moment este buna pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Cabit, Vincent Pajot, Ibrahima Niane si Opa Nguette sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Kiki Kouyate si Aaron Iseka sunt suspendati, iar Thomas Delaine si Kevin N'Doram sunt incerti.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, predominant in ligile inferioare si in general au fost meciuri lipsite de spectacol. Ultima data au jucat in noiembrie atunci cand Brest s-a impus cu 2-0 in deplasare.

Brest – Metz echipe probabile

Brest (4-4-2): Larsonneur – Perraud, Deverne, Chardonnet, Gabriel – Faivre, Lasne, Belkebla, Honorat – Cardona, Mounie.

Metz (3-4-1-2): Oukidja – Bronn, Fofana, Boye – Centonze, Angban, Tchimbembe, Udoi – Boulaya – Vagner, Gueye.

Brest – Metz cote pariuri

Imi face cu ochiul cota de 1.79 pentru cel mult 2 goluri inscrise la Publicwin, agentie la care poti juca online dupa ce deschizi cont asa cum ti-am aratat pas cu pas in articolul Cum imi fac cont la Publicwin.

Brest – Metz ponturi pariuri

Brest – Metz ponturi pariuri

Ambele formatii au intrecut asteptarile pe care le aveau la inceputul acestui sezon fiindca sunt destul de departe de zona retrogradarii. De aceea cred ca va fi un joc destul de echilibrat si consider ca ambele s-ar multumi chiar si cu un punct din acest joc.
5 din cele 10 meciuri de acasa ale lui Brest au fost de peste 3.5 goluri, insa numai unul din cele 10 din deplasare ale lui Metz au fost de peste 3.5 goluri.
De aceea nu cred ca se vor inscrie mai mult de 3 goluri, tinand cont de problemele de lot pe care le au cele 2 formatii.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Brest – Metz
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: