Brest – Vipers ponturi pariuri 30.05.2021

Scris de Florin198130/05/2021

Brest Bretagne si Vipers Kristiansand se vor infrunta duminica seara in ultimul act al acestui sezon din Champions League la handbal feminin. Ambele echipe debuteaza intr-o finala de asemenea anvergura, ramane de vazut care dintre ele isi va adjudeca trofeul. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 19.00 si poate fi urmarita pe canalele TelekomSport si DigiSport.

Brest Bretagne.

Campioana Frantei are un an senzational, a reusit eventul in hexagon, iar acum va disputa finala Champions League, pe care are destul de multe sanse sa o si castige.

Laurent Bezeau a construit o superformatie, care crede in sansa sa indiferent de adversar, lucru dovedit atat in finala campionatului cand a rasturnat scorul in meciul retur cu Metz, cat si in semifinalele Champions League, unde a mers cot la cot cu o superputere, apoi a avut nervii mult mai tari la loviturile de departajare.

Ana Gros a fost motorul echipei sale cu 9 goluri in 10 aruncari, un procentaj fantastic in fata unui adversar precum Gyor, dar frantuzoaicele au avut 93% atacuri transformate in gol. Practic singura ratare a apartinut Anei Gros, toate celelalte marcatoare din lotul sau in acest meci au avut procentaj de 100%.

Vipers Kristiansand.

Nordicele sunt pentru a doua oara intr-o finala de cupa europeana, dupa cea pierduta in editia 2017/2018 a Cupei EHF in fata celor de la SCM Craiova, de asemenea au mai disputat in Champions League finala mica sezonul urmator, atunci avand castiga de cauza.

Atacul viperelor a functionat la parametri maximi in semifinala cu TSKA Moscova, marcand numai putin de 33 de goluri. Henny Reistad a fost cea mai eficienta jucatoare cu 10 reusite din 13 incercari, urmata in acest top de Emilie Arntzen, Nora Mork si Heidi Loke fiecare cu cate 5 goluri.

Henny Reistad este cea mai buna marcatoare a formatiei sale sezonul actual al Champions League cu 66 de goluri, urmata de Nora Mork care are unul singur in minus. Linn Sulland cu 47 si Jana Knedlikova cu 46 intregesc careul de asi in topul marcatoarelor formatiei nordice.

3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au intalnit in sezonul 2017/2018 al Cupei EHF, fiecare dintre ele castigandu-si partida de pe teren propriu.

4. Cote pariuri Brest – Vipers.

Brest Bretagne a castigat 12 din precedentele 15 partide disputate, 1.90 este cota oferita de Fortuna pentru victoria campioanei Frantei.
Vipers este neinvinsa in precedentele 6 meciuri jucate, pentru Kristiansand sansa dubla X2 , 1.87 este cota propusa de casa de pariuri online Fortuna.

5. Ponturi pariuri Brest – Vipers.

Vipers Kristiansand – Brest Bretagne ponturi pariuri

Cele doua echipe sunt pentru prima data intr-o finala de Champions League, nordicele au insa avantajul de a mai fi fost in ultimul act al Cupei EHF, de asemenea si-au adjudecat medaliile de bronz in 2019 la Budapesta.

In ciuda mizei ma astept la o partida deschisa, ambele combatante au in avanposturi jucatoare extrem de talentate si eficace, vor fi multe reusite spectaculoase la cele doua porti.

Vipers trece de regula de bariera a 30 de reusite, atacul este principala sa arma si pe acest atu se va baza si in finala. Brest la randul sau are in Ana Gros, Isabella Gulden sau Djurdjina Jaukovic veritabile guri de tun care isi vor face simtita prezenta pe tabela de marcaj.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Vipers Kristiansand – Brest Bretagne
Pronostic: 
Peste 53.5 goluri marcate in meci
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: