Brighton – Liverpool ponturi pariuri 29.01.2023

Scris de Cristian Lenga29/01/2023
1
2.62
X
3.65
2
2.52
Brighton
Liverpool
COTA PONT
1.55

Brighton si Liverpool se intalnesc duminica, 29 ianuarie, in cadrul fazei saisprezecimilor FA Cup. Meciul este programat a se desfasura pe Amex Stadium, din orasul Brighton, incepand cu ora 15:30.

Partida va putea fi urmarita pe Pro Arena. Meciul se va rejuca in caz de egalitate.

Brighton

  • Vin dupa o remiza cu Leiceste, in deplasare, scor 2-1, o partida pe care pescarusii au dominat-o, insa in care nu au avut noroc. Au deschis scorul in minutul 27, Leicester a preluat conducerea dupa golurile din minutele 38 si 63, iar in cele din urma Brighton a reusit golul egalizator in minutul 88 al partidei.
  • Are trei victorii consecutive si o remiza in ultimele patru jocuri, insa ce este mai important de precizat, victoriile au venit impotriva lui Everton (1-4) si Liverpool (3-0).
  • Dupa astfel de rezultate, Brighton ocupa locul al saselea in Premier League si este la doar cinci puncte de o posibila calificare istorica in cupele europene.

Liverpool

  • Liverpool a remiza cu Chelsea, scor 0-0, in urma cu o saptaman, iar acum 11 zile a invins pe Wolves cu scorul 1-0, in FA Cup.
  • In urma cu doar trei jocuri, Liverpool intalnea pe Brighton, in Premier League, acolo unde pescarusii reuseau sa se impuna in fata cormoranilor cu un neverosimil 3-0.
  • Este pe locul al noualea in Premier League si pare de necrezut cum echipe precum Brentford, Fulham sau Brighton stau mai bine in clasament.
  • Biletul zilei cota 2 poate fi reprezentat de pariul ambele echipe inscriu si sub 4.5 goluri.

Intalniri directe

Brighton a reusit doua victorii importante in ultimele trei intalniri directe cu Liverpool (perioada 2021-2023), in timp ce cormoranii au obtinut doar un singur succes. Intre cele doua echipe au fost inregistrate si doua rezultate de egalitate.

Patru din cele cinci meciuri mentionate mai sus au avut cel putin doua goluri marcate.

Echipe probabile

brighton

15:30

liverpool

Sanchez

Veltman

Dunk

Webster

Estupinan

Caicedo

Gross

March

Mac Allister

Mitoma

Ferguson

echipament bzc

Kelleher

Alexander-Arnold

Gomez

Konate

Robertson

Thiago

Bajcetic

Henderson

Salah

Nunez

Gakpo

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La casa de pariuri Betano, ambele echipe inscriu are cota 1.50.

De asemenea, la aceasi operator, peste 2.5 goluri are cota 1.62.

Brighton – Liverpool ponturi pariuri

Liverpool nu traverseaza o perioada foarte buna pentru ea, iar in momentul de fata imi este greu sa mizez cu incredere pe Liverpool. De fapt, si o remiza mi se pare departe pentru ei, mai ales pentru modul in care se prezinta pe teren si pentru mentalitatea pe care o afiseaza.

In urma cu doar doua saptamani, Brighton reusea sa invinga pe Liverpool cu 3-0, un scor greu de imaginat la inceputul partidei. Chiar si daca Liverpool reuseste sa repare gaurile din zidul defensiv, tot sunt de parere ca Brighton va reusi sa treaca si sa marcheze.

De Zerbi, tehnicianul lui Brighton, va miza pe un unsprezece de start puternic, asa cum a facut si impotriva lui Middlesbrought, la 7 ianuarie, impotriva caruia s-a impus cu 1-5. In cele din urma, cel mai probabil, Liverpool va trebui sa se obisnuiasca si cu gandul unei despartiri de FA Cup.
Brighton – Liverpool
Pronostic: 
1X
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: