Brighton – Manchester City ponturi pariuri 23.10.2021

Scris de Zamfi22/10/2021

Samabata cu incepere de la ora 19:30 vom avea un duel interesant in Premier League intre Brighton si Manchester City, partida ce se va juca pe Amex Stadium, situat in comitatul East Sussex, regiunea de sud-est a Angliei. Intalnirea va fi arbitrata de Kevin Friend.

⚽ 1. Brighton.

Are un parcurs excelent pana in acest moment, fiind pe locul 4 in Premier League cu un total de 15 puncte. Nu straluceste in compartimentul ofensiv avand 8 goluri in 8 etape, insa are o defensiva destul de solida primind doar 5 goluri pana in acest moment.

In ultimele 3 etape din campionat a inregistrat numai remize; partide in care nu s-au marcat asa de multe goluri. A fost 0-0 cu Arsenal pe teren propriu si in deplasare la Norwich si 1-1 pe terenul lui Crystal Palace.

Jumatate din golurile ”pescarusilor” au fost inscrise de Neal Maupay (4). Referitor la lot sa precizam ca aici regasim jucatori cu experienta precum Lallana, Trossard sau Welbeck, ultimul dintre acestia fiind accidentat.

⚽ 2. Manchester City.

”Cetatenii” sunt intr-o forma buna, astfel ca dupa infrangerea din Champions League cu PSG a urmat un spectaculos 2-2 in derby-ul cu Liverpool, apoi o victorie pe teren propriu in fata lui Burnley. Ultimul duel a fost in grupa A din Champions League unde s-a ”distrat” pe terenul lui Club Brugge invingand echipa belgiana cu 5-1.

Are 16 goluri inscrise pana in acest moment, printre cei mai buni marcatori fiind Gabriel Jesus, De Bruyne sau Bernardo Silva. Ferran Torres este si el un marcator bun al lui City, dar acesta va lipsi contra celor de la Brighton din cauza unei accidentari.

⚽ 3. Brighton – Manchester City intalniri directe.

Gazdele s-au impus cu 3-2 in ultimul duel direct disputat pe Amex Stadium din Brighton, dar Manchester City la acea vreme era deja campioana si probabil nu a mai fortat, jucatorii fiind cu gandul la pauza competitionala. Daca mizezi pe un pronostic asemenator sa stii ca vei obtine unul dintre cele mai bune pariuri Premier League pentru etapa cu numarul 9.

⚽ 4. Brighton – Manchester City echipe probabile.

Brighton (3-4-2-1) : Sanchez; Dunk, Duffy, Burn; Veltman, Bissouma, Gross, Cucurella; Trossard, Connolly; Maupay.
Manchester City (4-2-3-1) : Ederson – Cancelo, Laporte, Dias, Walker – De Bruyne, Rodri, Silva – Grealish, Foden, Mahrez.

⚽ 5. Brighton – Manchester City cote pariuri.

Pronosticul peste 2.5 goluri ne aduce o cota de 1.80 la Superbet, iar gol in ambele reprize este cotata cu 1.72. Din sectiunea ”SuperPariuri” mia-a atras atentia cota de 2.70 pentru selectia ”Manchester City castiga si va marca in ambele reprize”.

⚽ 6. Brighton – Manchester City ponturi pariuri.

Brighton – Manchester City ponturi pariuri

Cu siguranta va fi un duel cu multe goluri bazandu-ma in special pe forta ofensiva a lui Manchester City care are in componenta primului 11, dar si pe banca de rezerva, jucatori excelenti pe faza de atac si contraatac. ”Cetatenii” duc cu o usurinta desavarsita mingea in careul advers si finalizeaza de cele mai multe ori cu gol ocaziile mari de poarta.

Brighton este surpriza placuta a campionatului avand un joc colectiv in care jucatorii muncesc mult pentru recuperarea balonului, insa desi stau foarte bine in defensiva le va fi extrem de greu sa obtina un rezultat pozitiv in fata trupei lui Guardiola.

Cred ca vom avea cel putin o reusita in prima parte a acestei intalniri si minim 2 goluri in tot meciul, recomandarea mea fiind prezenta in multe dintre rezultatele obtinute de City.
Zamfi
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Brighton – Manchester City
Pronostic: 
peste 0.5 goluri in prima repriza& peste 1.5 goluri in meci
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: