Alexander Bublik – Alex De Minaur ponturi pariuri 13.01.2021

0

Alexander Bublik și Alex De Minaur se vor afla față în fața în cadrul finalei de la Antalya și astfel cel care va reuși să se impună va fi totodată și câștigătorul primei ediții a competiției. Începând cu ora 09:30, cei doi tenismeni se vor duela pentru un cec în valoare de 27,000 euro și 250 puncte ATP.

1. Alexander Bublik

Cu toate că era cotat cu șansa a 8-a la câștigarea acestui turneu, Alexander a surprins prin evoluțiile sale și astfel a reușit să ajungă în ultimul act.

Luând în calcul faptul că a jucat excelent până acum, unul din pronosticurile tenis care merită încercate pentru meciul acestuia ar fi minim 1 set câștigat.

Bublik a trecut de Caruso, Lamasine, Berrettini și Chardy, pierzând set doar în semifinale, însă chiar și-atunci a început foarte bine meciul și s-a impus în primul set.

2. Alex De Minaur

În vârstă de doar 21 de ani, australianul a început în forță acest an și astfel reconfirmă faptul că este unul dintre cei mai buni tineri jucători din circuitul ATP.

Jaziri, Andreev, Bashilashvili și Goffin au fost tenismenii eliminați de Alex, care la fel ca adversarul său din finală, a pierdut set doar în faza semifinalelor.

De Minaur încearcă să șteargă cu buretele sezonul foarte slab de anul trecut, când cel puțin pe hard outdoor a câștigat doar 6 meciuri din 11 disputate.

3. Intalniri directe

Ultimul act de la Antalya va consemna totodată și prima confruntare directă dintre cei doi jucători, astfel că va fi foarte interesant să vedem cine va reuși să se impună în premieră.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a lui Alex De Minaur în acest ultim act, în minimul de seturi, avem cota 1.67.
O cotă ridicată, dar care merită încercată având în vedere că amândoi au jucat excelent, este pentru pariul minim 12 game-uri în primul set, cota 3.20.

Alexander Bublik – Alex De Minaur ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
În ciuda faptului că boomakerii se așteaptă la un duel dezechilibrat, în care De Minaur se va impune fără drept de apel, eu sunt de altă părere și consider că Bublik va reuși să facă față acestei finale cel puțin în primul set.

Am mizat pe faptul că jucătorul din Kazahstan nu va pierde la o diferență mai mare de 2 game-uri prima parte a întâlnirii și dacă va juca la fel cum a făcut-o până acum, sunt șanse mici să fie dominat clar de adversarul său.

Trebuie să ținem cont de faptul că cei doi finaliști nu s-au mai înfruntat până acum, așa că vor trece game-uri bune din meci până vor reuși să-și dea seama unul de stilul de joc al celuilalt. De Minaur este favorit, dar Alexander este capabil de surprize, iar motivația este una destul de mare pentru el: 250 puncte ATP care l-ar propulsa cel mai probabil în primii 40 jucători ATP.

Alexander Bublik - Alex De Minaur
Pronostic: +2.5 game-uri în primul set - Bublik Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here