Bulgaria – Elvetia ponturi pariuri 25.03.2021

Scris de Red24/03/2021

Nacionalen Stadion Vasil Levski din Sofia va fi gazda acestui meci cu incepere de la ora 19:00 si chiar daca joaca in deplasare, Elvetia este mare favorita sa se impuna. Eu nu sunt de aceeasi parere si am ales sa ma feresc de un pariu pe solist si am mers pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere.

Bulgaria

Valoarea lotului este de aproape 20 de milioane de euro conform transfermarkt, iar cel mai bine cotat fotbalist este K. Despotov de la Ludogorets.

Nu impresioneaza din punct de vedere ofensiv si ii dau sanse mici sa reuseasca sa inscrie in aceasta confruntare chiar daca joaca pe teren propriu.

Ma astept sa se apere supra-aglomerat si sa incerce sa scoata un rezultat de egalitate.

Elvetia

Conform transfermarkt valoarea lotului actual se ridica la 264 de milioane de euro, iar cel mai bine cotat fotbalist este Zakaria de la Gladbach, 40 de mlioane.

A avut adversari destul de puternici in ultima perioada si pot spune ca s-a descurcat bine mai ales din punct de vedere ofensiv fiindca a reusit sa inscrie atat cu Spania cat si cu Germania si Belgia.

Are o singura victorie in ultimele 5 partide, 3-0 pe teren propriu cu Ucraina in grupele Nations League.

Intalniri directe

Cele 2 nationale s-au mai intalnit de 5 ori pana acum, dar ultima partida directa dateaza din 2011 atunci cand Elvetia s-a impus cu 3-1.

Bulgaria – Elvetia echipe probabile

Bulgaria (4-2-3-1): P. Iliev – S. Popov, V. Antonov, V. Bozhikov, Cicinho – K. Malinov, G. Kostadinov – K. Despotov, B. Karagaren, G. Yomov – A. Galabinov.

Elvetia (4-2-3-1): Y. Sommer – L. Benito, N. Elvedi, M. Akanji, K. Mbabu – D. Zakaria, G. Xhaka – Shaqiri, Embolo, R. Vargas – H. Seferovic.

Bulgaria – Elvetia cote pariuri

Daca esti de parere ca Elvetia va reusi sa se impuna iti recomand cota de 1.43 de la Superbet, una din casele de pariuri fara card bancar obligatoriu la depunere.

Bulgaria – Elvetia ponturi pariuri

Bulgaria – Elvetia ponturi pariuri

Ii dau sanse foarte mici Bulgariei in aceasta confruntare, chiar daca joaca pe teren propriu. De asemenea, nu cred ca aceasta are sanse prea mari nici macar sa inscrie in aceasta confruntare, suferind din punctul de vedere al atacului.
Elvetia este mare favorita sa se impuna, avand un lot mult mai valoros, iar faptul ca a marcat cu echipe ca Germania, Belgia si Spania ma face sa cred ca va reusi sa inscrie si acum.
Cred ca va fi un meci destul de inchis si cand spun asta ma bazez pe bulgari, de aceea ma astept sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3, cota fiind foarte buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bulgaria – Elvetia
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.54 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: