Bulgaria – Irlanda de Nord ponturi pariuri 12.10.2021


Red
0

Este un meci cu miza pentru cele 2 formatii fiindca mi-e greu sa cred ca mai au sperante sa prinda macar locul 2 in aceasta grupa. De aceea va recomand sa evitati un pariu pe solist fiindca mi se pare ca va fi un joc foarte echilibrat. Eu am decis sa merg pe un pariu pe cartonase si cred ca sunt sanse mari sa fie castigator. Vezi mai jos parerea mea.

Bulgaria

Nu a reusit sa impresioneze prea mult pana acum in aceasta grupa pentru ca in 6 meciuri a reusit sa stranga numai 5 puncte si astfel este pe locul 4.

Nu a jucat bine din punct de vedere ofensiv nici defensiv pentru ca a marcat numai 4 goluri si a primit 9.

Pe teren propriu a jucat 3 meciuri si are 2 infrangeri cu Elvetia si Italia si o victorie 1-0 in compania Lituaniei.

Irlanda de Nord

Daca va reusi sa se impuna in aceasta deplasare inca ar pastra sperante pentru locul 2 in aceasta grupa dar va fi foarte dificil acest lucru.

Pana acum nu a rupt gura targului fiindca in 5 meciuri a reusit sa stranga numai 5 puncte si astfel este pe locul 3. A marcat numai 4 goluri si a primit 5.

A jucat slab in deplasare deoarece in 3 partide are 2 infrangeri cu Italia si Elvetia, dar are si o victorie cu 4-1 in Lituania.

Intalniri directe

Publicwin este de parere ca va fi un meci foarte echilibrat si de aceeasi parere sunt si eu. Meciul tur a fost lipsit de spectacol pentru ca rezultatul final a fost 0-0, de altfel majoritatea meciurilor directe fiind lipsite de spectacol.

Bulgaria – Irlanda de Nord echipe probabile

Bulgaria (4-4-2): Lukov – Bozhikov, Hristov, Hristov, Antov – Despodov, Malinov, Vitanov, Nedelev – Iliev, Yomov.

Irlanda de Nord (4-5-1): Preacock – Cathcart, Ballard, Brown, Flanagan – Dallas, McNair, Davis, Thompson, Saville – Washington.

Bulgaria – Irlanda de Nord cote pariuri

Cred ca pronosticul zilei poate veni de la aceasta partida fiindca va fi un joc foarte echilibrat si avem o cota de 3.00 pentru X final sau ceva mai sigur, X la pauza la o cota de 2.05.

Bulgaria – Irlanda de Nord ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 65.8%
Castigate: 25/38
Cred ca va fi un meci foarte echilibrat si va recomand sa evitati un pariu pe solist fiindca este foarte dificil de spus care va fi rezultatul final. Eu am ales un pariu de pe piata cartonaselor.
Bulgaria are un stil de joc foarte agresiv si ma bazez pe acest lucru pentru ca voi miza pe cel putin 2 cartonase incasate de aceasta.
Acest lucru s-a intamplat in fiecare din ultimele 5 meciuri din aceasta grupa a Bulgariei, inclusiv in partida directa, din Irlanda de Nord incasand 3 cartonase.
Asadar, cred ca sunt sanse mari sa ca gazdele sa primeasca cel putin 2 cartonase.

Bulgaria - Irlanda de Nord
Pronostic: Bulgaria peste 1.5 cartonase Cota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here