Bulgaria – Italia ponturi pariuri 28.03.2021

Scris de chiriladavid2528/03/2021

Dupa ce a invins-o pe Irlanda de Nord, cu scorul de 2:0, Squadra Azzura, Italia, joaca in deplasare in runda a 2-a preliminariilor pentru Cupa Mondiala, la Sofia, in compania selectionatei Bulgariei. Partida va avea loc pe Stadionul „Vasil Levski” si va incepe de la ora 21:45, Italia fiind favorita certa la victorie, avand o cota sub 1.25.

⚽ 1. Bulgaria.

E o selectionata in continua cadere, fiind abia pe pozitia a 68-a in clasamentul FIFA, avand doar 2 victorii in ultimii 2 ani de zile, victorie cu Cehia si cu Gibraltar. Astfel, a ratat prezenta la Euro 2020, retrogradand si in Liga C a Ligii Natiunilor, dupa ce a fost ultima intr-o grupa cu Tara Galilor, Finlanda si Irlanda.

A inceput prost actuala campanie de calificari la Cupa Mondiala, fiind invinsa acasa de Elvetia, cu scorul de 3:1, dupa ce la pauza a fost 3:0, golul de onoare fiind marcat de Kiril Despodov imediat dupa pauza. Constat ca e cam slaba selectionata Bulgariei, intreg lotul fiind cotat la 18 milioane euro, un lot destul de imbatranit, cu o medie de 28,2 ani.

⚽ 2. Italia.

E calificata la turneul final din vara, fiind una dintre cele mai tari selectionate din Europa, castigandu-si toate jocurile din grupa sa. In Liga Natiunilor, a reusit de asemenea sa isi castige grupa, ajungand astfel in fazele eliminatorii, din grupa sa facand parte Olanda, Polonia si Bosnia.

A jucat acasa primul meci din grupa, la Parma, cu Irlanda de Nord, impunandu-se cu scorul de 2:0, Berardi marcand primul, in minutul 14, Immobile inscriind la randul sau, pentru prima data dupa 2 ani de zile. S-ar putea sa fie ceva modificari in primul 11, Belotti putand sa ii ia locul lui Immobile, in timp ce Chiesa ar putea sa preia tricoul de la Domenico Berardi.

⚽ 3. Intalniri directe.

In preliminariile de la Euro 2016 s-au intalnit ultima data cele doua selectionate, Italia remizand in deplasare, scor 2:2, castigand acasa doar cu scorul de 1:0.

⚽ 4. Bulgaria – Italia echipe probabile:

Bulgaria (3-4-2-1): P. Iliev; Dimov, Zanev, Bozhikov; Popov, Kostadinov, Chochev, Cicinho; Despodov, Yomov; D. Iliev.
Italia (4-3-3): Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson; Pellegrini, Locatelli, Verratti; Chiesa, Belotti, Insigne.

⚽ 5. Bulgaria – Italia cote pariuri

1.61 e cota celor de la Publicwin pentru NGG in acest joc, in timp ce cota la 2 pauza/2 final e de 1.64 la aceeasi casa de pariuri.

Pentru mai multe ponturi Campionatul Mondial de fotbal, te invit sa descoperi pronosticul meu la meciul dintre Albania si Anglia.

⚽ 6. Bulgaria – Italia ponturi pariuri

Bulgaria – Italia ponturi pariuri

Ar trebui sa avem parte de un meci cu goluri, nu de alta, dar Bulgaria vine dupa o infrangere cu 4 goluri, 3:1, acasa cu Elvetia, in timp ce Italia s-a impus lejer, acasa, 2:0 cu Irlanda de Nord, 5 din aceste 6 goluri venind in primul mitan al celor doua partide.

Din acest motiv, voi merge pe victoria Italiei, victorie care sa vina intr-un joc cu goluri marcate in intervalul 2-5, diferenta dintre fotbalul bulgar si cel italian fiind foarte mare, drept dovada stau victoriile obtinute de AC Milan si Inter in fata lui Ludogorets.

Iar Italia e o selectionata foarte sudata, una care se va prezenta foarte bine la turneul din vara, lotul fiind unul stabil, din care s-au exclus doar jucatorii mai putin in forma, selectia fiind aproape aceeasi in ultimii 2-3 ani de zile.
Bulgaria – Italia
Pronostic: 
2 si 2-5 goluri
Cota: 
1.58 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: