Burnley – Bournemouth ponturi pariuri 09.02.2021

Scris de Andrei-Chirita08/02/2021

Burley si Bournemouth se reintalnesc si in acest an, dar nu in Premier League. Avem parte de o confruntare in optimile FA Cup pe Turf Moor de la ora 19:30. Gazdele pornesc usor favorite la calificare, insa alb-rosii sunt pregatiti sa le strice planurile echipei antrenata de Dyche.

⚽ 1. Burnley

Are parte de un sezon extrem de dificil insa pastreaza sanse reale de a se salva de la retrogradare. Ocupa locul 17 chiar deasupra liniei rosii cu 23 de puncte, la 8 distanta de Fulham, ocupanta primei pozitii din aria retrogradarii.

Moment slab pentru Burnley care vine dupa 3 partide fara victorie. Cu toate acestea, a bifat un egal dupa infrangerile cu Chelsea si Manchester City, chiar in runda precedenta, scor 1-1 impotriva revelatiei Brighton.

Pana in acest moment a trecut la limita de MK Dons, scor 2-1, insa a facut spectacol in turul precedent contra lui Fulham, scor 3-0.

⚽ 2. Bournemouth

Nu a reusit sa se mentina inca un sezon in BPL, si in acest moment lucrurile incep sa se complice la nivelul diviziei inferioare engleze. Echipa lui Woodgate ocupa locul 6 in Championship cu 45 de puncte, fiind la 9 distanta de Brentford, ultima formatie ce se califica direct in BPL.

O distanta care se poate recupera intr-o perioada scurta, insa forma de moment este extrem de slaba pentru Bournemouth. A inregistrat 4 infrangeri consecutive in care a inscris doar 2 goluri. Victoria din weekend anunta revenirea pentru alb-rosii, scor 3-2 contra lui Birmingham, desi pe plan defensiv are in continuare mari probleme.

Oldham si Crawley au fost victimele lui King&Co care au intalnit adversari destul de modesti ce nu au reusit sa puna probleme serioase trupei lui Woodgate.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima partida directa intre cele doua formatii a avut loc in stagiunea precedenta de BPL, mai exact in februarie 2020 cand tot pe aceasta arena, Burnley se impunea cu scorul de 3-0. Ultimele 4 din 5 intalniri directe au adus cel putin 2 goluri pe tabela.

⚽ 4. Burnley – Bournemouth echipe probabile

Burnley (4-4-2): Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters – McNeil, Cork, Westwood, Gudmundsson – Vydra, Barnes

Bournemouth (4-4-3): Begovic – Smith, Carter, Cook, Kelly – Wilshere, Lerma, Cook – Brooks, Long, Danjuma

⚽ 5. Burnley – Bournemouth cote pariuri

Poti paria pe minute la jocul de pe Turf Moor unde pe Betano poti gasi o cota de 1,85 pentru un gol marcat dupa minutul 70:00.

⚽ 6. Burnley – Bournemouth ponturi pariuri

Burnley – Bournemouth ponturi pariuri

Ne asteapta o partida cu goluri in opinia mea din moment ce avem parte de o partida echilibrata in care fiecare formatie va incerca sa isi adjudece calificarea.
Burnley a fost extrem de activa in partida cu Brighton, si anunta o ofensiva la fel de implicata si in aceasta seara, mai ales ca are in fata un adversar cu mult mai modest pe plan defensiv.
Bournemouth a reusit revenirea chiar inaintea meciului de FA Cup, iar cu siguranta victoria din etapa precedenta i-a ridicat moralul inaintea confruntarii de pe Turf Moor.
Mizez pe un interval de 2-5 goluri din moment ce ambele echipe vor trage pentru calificare, iar conform statisticilor, niciun meci direct intre cele doua formatii nu a depasit borna de 5 reusite.
Burnley – Bournemouth
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: