Burnley – Liverpool ponturi pariuri 19.05.2021

Scris de Bmg19/05/2021

Liverpool nu isi permite un pas gresit miercuri, atunci cand merge pe terenul lui Burnley. Partida se anunta una la discretia oaspetilor, sau cel putin asta arata cotele la casele de pariuri online. In continuare eu o sa iti prezint perspectiva mea despre meciul mentionat, dar si un pronostic pe care o sa il joc. Ora de start este 22.15.

⚽ 1. Burnley.

Echipa gazda nu a facut chiar cel mai bun sezon si o gasim in partea de jos a clasamentului, pe locul 15. Nu are insa emotii in ceea ce priveste retrogradarea si a scapat de aceasta grija.

Burnley a pierdut etapa trecuta, la scor cu Leeds. A fost un 0-4 chiar pe terenul sau. In ultima perioada a alternat victoriile cu infrangerile si nu poate lega 2 meciuri bune. S-a descurcat mai bine pe teren strain decat acasa in acest campionat.

Interesant ca a facut meciuri frumoase in ultimul timp si 7 din anterioarele ei 8 partide au fost de 3+. In aceste conditii o sa joc si eu miercuri pe goluri la Publicwin.

Nick Pope se pare ca nu isi revine la timp si nu va juca nici de aceasta data. Dale Stephens ramane incert, in timp ce Robbie Brady, Phil Bardsley si Kevin Long vor lipsi pana la finalul sezonului.

⚽ 2. Liverpool.

Cormoranii sunt obligati sa castige pentru a mai spera sa prinda locurile de Liga Campionilor. Chiar si asa, nu depind doar de ei pentru ca sunt la 1 punct in spatele lui Chelsea.

Liverpool este pe 5 in Premier League si sezonul poate fi considerat unul slab. Au fost ce-i drept si multe probleme de lot, care au contat, in special pe faza de aparare. Sunt si acum multe absente, printre care Diogo Jota, Ozan Kabak, Jordan Henderson, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip si Ben Davies. De asemenea, Naby Keita, James Milner si Alex Oxlade-Chamberlain raman incerti.

Forma de moment este buna, iar Liverpool nu pierde de 8 etape. Vine dupa 3 victorii si tocmai de aceea cred ca putem pune predictii fotbal pe ea.

⚽ 3. Burnley – Liverpool intalniri directe.

Burnley a furnizat surpriza in tur, castigand la limita pe Anfield (1-0). Liverpool este fara succes in ultimele 2 dispute.

⚽ 4. Burnley – Liverpool echipe probabile.

Burnley (3-5-1-1) : Peacock-Farrell; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Cork, Westwood, McNeil; Wood, Barnes.
Liverpool (4-3-3) : Alisson; Alexander-Arnold, R Williams, Phillips, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.

⚽ 5. Burnley – Liverpool cote pariuri.

La Publicwin cotele sunt bune la goluri, iar cota de 1.50 pentru pariul „3+” merge jucata. Eu cred ca putem incerca si o cota bomba, de 3.05, pentru pariul „1 la pauza”.

⚽ 6. Burnley – Liverpool ponturi pariuri.

Burnley – Liverpool ponturi pariuri

Eu cred ca acest meci ne va aduce minim doua reusite pe tabela de scor. Astept un duel destul de spectaculos, asta pentru ca Liverpool se va arunca in atac. De partea cealalta, Burnley este relaxata si va pune probleme. Golul ar trebui sa apara pana in pauza.

In ultima perioada aceste formatii au facut partide de goluri si nu vad de ce acum ar fi altfel. De precizat ca 10 din precedentele 11 partide jucate de Burnley au avut intre 2 si 4 reusite. La fel si 6 din ultimele 7 jucate in campionat de Liverpool.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Burnley – Liverpool
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.66 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: