Burnley – Tottenham ponturi pariuri 26.10.2020

Scris de Johnny26/10/2020

Burnley si Tottenham vor inchide luni seara etapa cu numarul sase din Premier League. Cele doua grupari se vor intalni de la ora 22:00, partida urmand a se desfasura pe Turf Moor.

Burnley-Tottenham-26102020-cote

⚽ 1. Burnley

A disputat patru partide, iar prestatiile ei au fost cam sterse. A obtinut doar un singur punct, astfel ca este situata in zona retrogradarii, pe locul 18. In etapa trecuta a jucat pe terenul lui West Brom, acolo unde a obtinut o remiza alba. De la Leicester si Newcastle a luat patru, respectiv trei goluri, iar media este acum de doua goluri incasate pe intalnire. Nu impresioneaza deloc atunci cand vine vorba de partidele de acasa, avand doar trei victorii in 2020.

Mee, Cork si Bardsley sunt jucatorii care vor rata cu siguranta acest meci. Exista semne de intrebare si in privinta lui Lowton, Peacock-Farrell si Pieters.

⚽ 2. Tottenham

A adunat doar opt puncte in cele cinci partide jucate si ocupa pozitia a noua. In ultimele patru partide a impresionat pe toata lumea din punct de vedere ofensiv si a inscris 15 goluri. Are de altfel nu mai putin de 11 reusite in cele doua deplasari de pana acum si vine la Burnley cu gandul la un nou succes. Joi a intalnit-o acasa pe LASK Linz in Europa League si s-a impus la scor de neprezentare. Son si Kane sunt pe val si au in total 12 reusite in Premier League.

Tanganga este accidentat si inca nu poate reveni pe gazon. Erik Dier se confrunta de asemenea cu probleme medicale si e incert. Joe Rodon e apt si s-ar putea sa joace primele minute in tricoul lui Tottenham.

⚽ 3. Intalniri directe

Tottenham a scos patru puncte din partidele directe din sezonul trecut. Totusi, Spurs este fara succes in ultimele doua vizite pe Turf Moor.

⚽ 4. Burnley – Tottenham echipe probabile

Burnley (4-4-2): Pope – Taylor, Tarkowski, Long, Lowton – McNeil, Brownhill, Westwood, Gudmundsson – Wood, Barnes.

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Davies, Sanchez, Alderweireld, Aurier – Hojbjerg, Sissoko – Bergwijn, Ndombele, Son – Kane.

⚽ 5. Burnley – Tottenham cote pariuri

Burnley Tottenham Cote Pariuri

⚽ 6. Burnley – Tottenham ponturi pariuri

Burnley – Tottenham ponturi pariuri

Acest meci e la indemana lui Tottenham, care intalneste o grupare care a pierdut trei din cele patru meciuri pe care le-a jucat. Spurs se afla intr-o forma ofensiva de invidiat si cred ca va juca foarte ofensiv si in acest duel. De data aceasta oaspetii nu-si pot face mari probleme din punct de vedere defensiv, deoarece Burnley nu e o echipa cu un atac de invidiat. 

Tottenham a castigat trei din precedentele patru deplasari din Premier League, iar in primele doua meciuri jucate departe de casa in acest sezon a facut un spectacol de zile mari. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe cred ca e suficient de mare pentru ca Tottenham sa puna mana pe toate punctele puse in joc.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Burnley – Tottenham
Pronostic: 
2 solist
Cota: 
1.66

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: