Burnley – Watford ponturi pariuri 25.06.2020

Scris de Radu Oprea25/06/2020

Cu incepere de la ora 20:00, pe arena Turf Moor, va fi duelul Burnley – Watford. Acesta va fi arbitrat de experimentatul Mike Dean, un oficial de 52 de ani din Liverpool. V-am pregatit cateva informatii, dar si un pronostic.

Burnley Watford Cote Pariuri 25062020

⚽1. Burnley

Nu are nicio grija pentru ca este la mijlocul clasamentului, pe 11, cu 39 de puncte adunate in primele 30 de etape. In 3 din ultimele 6 partide nu a inscris, insa tot in atatea a scapat si fara sa incaseze gol.

E fara victorie de 3 jocuri, in 2 dintre ele remizand, insa in cel in care a evoluat imediat dupa restart, la Manchester City, a suferit o infrangere dura, 0-5. Are un singur esec in precedentele 6 intalniri de acasa si pe 3 dintre ele le-a castigat.

Ashley Barnes este probabil cea mai importanta absenta, acesta fiind accidentat. Pe lista celor anuntati ca fiind indisponibili se mai afla Ben Gibson si Robbie Brady. Johann Gudmundsson si Chris Wood sunt si ei incerti.

⚽2. Watford

Se lupta pentru evitarea retrogradarii, e pe 16 si dupa 30 de runde are 28 de puncte, cu unul in plus fata de Bournemouth care este imediat sub linia rosie, pe 18. A marcat in 6 din precedentele 8 meciuri, dar intr-unul singur dintre ele nu a primit gol.

Are doar o victorie in ultimele 9 confruntari, timp in care a suferit 5 infrangeri, iar dupa reluarea campionatului a remizat cu Leicester, acasa, scor 1-1. Nu s-a impus in precedentele 5 deplasari si pe 4 le-a pierdut.

Gerard Deulofeu s-a accidentat grav la unul dintre genunchi si va lipsi o buna bucata de timp. Mai sunt inca 2 coechipieri ai sai care nu vor putea evolua pentru ca au probleme medicale, e vorba despre Daryl Janmaat si Isaac Success.

⚽3. Intalniri directe

In turul acestui campionat a castigat Burnley, pe Vicarage Road, cu 3-0. Ultima disputa de pe Turf Moor s-a incheiat cu victoria lui Watford, scor 3-1.

⚽4. Burnley – Watford echipe probabile:

Burnley (4-4-2): N. Pope – Lowton, Tarkowski, B. Mee, C. Taylor – Brownhill, A. Westwood, J. Cork, McNeil – Vydra, J. Rodriguez.
Watford (4-2-3-1): B. Foster – Femenia, Kabasele, C. Dawson, Masina – Capoue, W. Hughes – I. Sarr, A. Doucoure, R. Pereyra – Deeney.

⚽5. Burnley – Watford cote pariuri

Burnley Watford Cote 25062020

⚽6. Burnley – Watford ponturi pariuri

Burnley – Watford ponturi pariuri

Daca formatia gazda nu are ce pierde si nu are motive sa se cantoneze in defensiva, cea oaspete este obligata sa iasa la atac, intrucat un punct sau o infrangere o poate duce pe loc retrogradabil.

Burnley are o ofensiva destul de eficienta in meciurile de pe teren propriu. Jay Rodriguez sau eventual Chris Wood daca va putea fi utilizat, sunt 2 jucatori care pot inscrie cu destula usurinta. In 5 din ultimele 7 dispute avute acasa de aceasta trupa au fost macar 3 reusite.

In avantposturile lui Watford sunt cativa fotbalisti de calitate, Roberto Pereyra, Troy Deeney si Ismaila Sarr fiind cativa dintre ei. Duelul din tur cu aceasta oponenta s-a incheiat cu scorul de 0-3, iar in ultima intalnire dintre ele de pe Turf Moor s-a marcat de 4 ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Burnley – Watford
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
2.25 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: