Lizette Cabrera – Simona Halep ponturi pariuri 08.02.2021

0

Simona Halep pare a avea un debut facil de turneu la Australian Open, dupa ce a aratat o forma decenta si la turneul de pregatire de la Melbourne, cu exceptia infrangerii impotriva Ekaterina Alexandrova. Duelul dintre cele doua este programat in debutul sesiunii de seara la Melbourne, la ora 10:00 in Romania, urmand sa fie transmis pe Eurosport.

Cabrera Halep Ponturi Pariuri 08.02.2021

1. Lizette Cabrera

Jucatoarea din Australia, in varsta de 23 de ani, ocupa in prezent locul 140 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare fiind locul al 119-lea, ocupat in aceasta perioada a anului trecut.

A luat parte in mare parte a carierei doar in turnee de nivel ITF, neavand un clasament foarte ridicat care sa ii asigure participarea in turneele WTA.

In turneul disputat inainte de Australian Open, tot la Melbourne, Lizette Cabrera a fost invinsa inca din runda inaugurala de Varvara Gracheva, cu 2-1 la seturi.

2. Simona Halep

Simona Halep a revenit in circuit la cel mai inalt nivel, reusind un turneu de pregatire bun inainte de Australian Open, cu victorii la Anastasia Potapova si Laura Siegemund, in minimum de seturi, insa a fost invinsa clar de Ekaterina Alexandrova, in minimum de seturi.

Romanca porneste cu prima sansa in acest duel, fiind una dintre cele mai redutabile jucatoare pe aceasta suprafata si cel mai probabil mulți pariori vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi un handiap mare de game-uri pentru Simona Halep.

De obicei, Simona se monteaza mai greu in debutul turneelor, insa de aceasta data o va ajuta faptul ca si turneul anterior a avut loc in acelasi complex, avand timp de acomodare cu conditiile de joc.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a Simonei Halep în acest , cu un handicap de în -5.5 game-uri, avem cota 1.47.
Lizette Cabrera este la un nivel mult inferior Simonei Halep, iar pentru cel mult 5 game-uri castigate de aceasta avem o cota 2.00.

5. Lizette Cabrera – Simona Halep ponturi pariuri

Bzc Social
Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Diferenta de experienta si consistenta in joc este net superioara Simonei Halep, care, deja obisnuita fiind cu conditiile de joc de la Melbourne, ar trebui sa nu intampine nicio problema in a obtine o victorie facila si o calificare fara emotii in turul secund. Mizez pe un meci controlat cu multa autoritate de romanca, iar un pont care mi se pare foarte sigur este acela ca Simona va reusi sa se impuna in minimum de seturi, fara ca vreunul dintre cele doua acte sa ajunga la tiebreak.

Lizette Cabrera - Simona Halep
Pronostic: Simona Halep sub 12.5 game-uriCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+236.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here