Cadiz – Huesca ponturi pariuri 08.05.2021

Scris de Johnny07/05/2021

Cadiz si Huesca isi dau intalnire sambata seara intr-un duel extrem de important pentru echipa oaspete. Confruntarea face parte din etapa a 35-a din La Liga si are loc de la ora 19:30 pe Estadio Ramon de la Carranza.

⚽ 1. Cadiz.

E intr-o forma foarte buna, iar in ultimele sase runde a fost invinsa doar de Real Madrid. Datorita rezultatelor pozitive obtinute s-a distantat decisiv fata de zona retrogradarii. A urcat pe un foarte bun loc 12 si a adunat 40 de puncte. Pana la finalul stagiunii nu mai are meciuri foarte grele si poate avea sperante chiar si la o prezenta in top 10.

Are un joc defensiv foarte bun, iar in cinci din precedentele sase etape a incasat maxim un gol. In acest sezon n-a prea impresionat pe teren propriu. A obtinut acasa doar patru succese, insa unul dintre acestea a fost reusit chiar in fata lui FC Barcelona.

Espino revine dupa o suspendare, insa Quezada, Fernandez si Cala sunt in continuare indisponibili. Salvi Sanchez ar putea rata si el acest duel din cauza unei accidentari.

⚽ 2. Huesca.

Este una dintre cele mai slabe echipe din prima liga de fotbal Spania. Este pozitionata pe primul loc retrogradabil. Pastreaza totusi sanse bune de salvare, distanta fata de locul 17 fiind de un singur punct. In etapa trecuta a facut un meci mare si a invins-o pe Real Sociedad cu 1-0.

Cu acel succes din partida cu bascii a pus capat unei serii de trei esecuri consecutive. In general partidele sale nu sunt foarte spectaculoase si prefera sa adopte un stil de joc mai defensiv. Are de altfel o serie de patru meciuri consecutive de NG si sub 2.5 goluri.

Pulido si Seoane sunt amandoi suspendati pentru acest duel. Nu poate juca nici Pablo Insua, care e accidentat. De asemenea Luisinho este incert.

⚽ 3. Cadiz – Huesca intalniri directe.

Partida tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Pe biletul zilei azi cred ca ar merge mizat si pe sub 2.5 goluri la acest meci, deoarece s-au marcat maxim doua reusite in precedentele sapte intalniri directe.

⚽ 4. Cadiz – Huesca echipe probabile.

Cadiz (4-4-2): Ledesma – Espino, Mauro, Alcala, Akapo – Izquierdo, Fernandez, Garrido, Alejo – Lozano, Malabasic.
Huesca (3-5-2): Fernandez – Silva, Siovas, Vavro – Galan, Mosquera, Rico, Ferreiro, Maffeo – Sandro, Mir.

⚽ 5. Cadiz – Huesca cote pariuri.

Pentru minim 3 cornere executate de fiecare echipa cota e de 1.73 la Betfair. Pentru X si GG cota e de 4.50.

⚽ 6. Cadiz – Huesca ponturi pariuri.

Cadiz – Huesca ponturi pariuri

Dupa cum mentionam si mai sus, cele doua echipe ne-au oferit foarte multe meciuri directe de sub 2.5 goluri in ultimii ani. Si in actuala stagiune ambele grupari sunt adeptele fotbalului mai defensiv si nu cred ca sunt sanse sa vedem multe goluri sambata seara.

Atat Cadiz, cat si Huesca marcheaza in medie mai putin de un gol pe intalnire. Mai mult decat atat, Cadiz nici macar n-a atins inca borna de 30 de goluri marcate. In cazul ambelor formatii predomina in acest sezon confruntarile de sub 2.5 goluri si probabil ca nici acum nu vom vedea mai mult de doua goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Cadiz – Huesca
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: