Cadiz – Valencia ponturi pariuri 04.04.2021

Scris de Zamfi03/04/2021

Duminica seara de la ora 19:30 pe Digi Sport 2, Look Sport sau Telekom Sport, vom putea urmari partida dintre Cadiz si Valencia, din cadrul rundei cu numarul 29 in Spania, La Liga. D,Jimenez va fi arbitrul de centru si ne asteptam la un duel echilibrat cu 2 formatii din a doua jumatate a clasamentului. In cele ce urmeaza, va prezint cateva detalii si statistici ale acestei intalniri:

⚽1. Cadiz

Se afla pe locul 15 in acest moment cu un total de 29 de puncte, avand unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat, dar si o defensiva care a primit nu mai putin de 44 de goluri. Se lupta pentru evitarea retrogradarii, avand 5 puncte avans peste Huesca, antepenultima echipa din clasament.

Alvaro Negredo, jucator ce a evoluat si la Valencia, este in prezent cel mai bun marcator pentru Cadiz cu 7 reusite, dar si 5 assist-uri pentru colegii sai. Lozano si Quezada nu vor evolua in acest duiel din cauza accidentarilor la genunchi.

⚽2. Valencia

Nu impresioneaza nici in acest sezon, afalandu-se in acest moment pe locul 12 cu 33 de puncte, fiind mai aproape de zona retrogradarii decat de cea a cupelor europene. Cel mai bun marcator este mijlocasul Carlos Soler cu 7 reusite si 5 assist-uri.

In deplasare, Valencia a uitat sa mai castige si spun asta pentru ca a ajuns la 5 partide consecutive din care a obtinut doar un singur punct, 1-1 contra lui Bilbao, in rest infrangeri pe linie, ultimele 3 fara gol marcat.

Asadar, o situatie extrem de dificila pentru trupa lui J.Garcia, care are nevoie de puncte pentru a sta linistita in acest final de campionat. Cillessen, accidentat la genunchi si Mangala, accidentat la coapsa nu vor evolua in acest duel.

⚽3. Intalniri directe

In partida din tur, cele doua formatii au terminat la egalitat, scor 1-1. Pentru Valencia a marcat Maximiliano Gomez, iar pentru Cadiz, Anthony Lopez.

⚽4. Cadiz – Valencia echipe probabile:

Cadiz (4-4-2) : Ledesma; Fali, Iza, Cala, Espino; Alex, Jonsson, Garrido, Perea; Negredo, Sobrino
Valencia (4-4-2): Cillessen – T. Correira, Gabriel Paulista, Guillamon, T. Lato – D. Wass, C. Oliva, Y. Musah, G. Guedes – Gameiro, Lee Kang-In.

⚽5. Cadiz – Valencia cote pariuri

Betano ne ofera foarte multe pariuri pentru acest duel, astfel ca aveti de unde alege un pronostic castigator. De exemplu, eu va recomand sub 1.5 goluri, cota fiind 2.85.

Totodata, va invit sa acesati pagina site-ului nostru ventru mult mai multe prosticuri fotbal ale zilei de Duminica.

⚽6. Cadiz – Valencia ponturi pariuri

Cadiz – Valencia ponturi pariuri

Pe platforma celor de la Betano veti gasi foarte multe pronosticuri pentru acest duel. Eu am mizat pe un pont bazat pe cornere, mai exact Valenciei sa-i fie acordate peste 1.5 cornere in prima repriza, cota fiind atractiva pentru acest tip de rezultat. Sansele de reusita sunt destul de mari, observand ca ”liliecii” ataca pe benzi, iar in urma centrarilor trimise in careu rezulta multe cornere chiar din primele minute ale intalnirilor.
Am evitat sa recomand un pont de tip solist sau pe goluri din cauza faptului ca echipa gazda are unul dintre cele mai slabe atacuri ale campionatului, in timp ce oaspetii nu au marcat in ultimele 3 deplasari, pierzand toate aceste partide.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Cadiz – Valencia
Pronostic: 
peste 1.5 cornere Valencia in prima repriza
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: