Cagliari – AS Roma ponturi pariuri 27.10.2021

Scris de Bmg27/10/2021

Un meci foarte tare avem miercuri in Serie A, intre Cagliari si AS Roma. Eu sunt de parere ca am gasit un pariu interesant, care o sa ne dubleze investita. Partida este programata cu incepere de la ora 21.45, iar in continuare poti vedea analiza facuta de mine.

⚽ 1. Cagliari.

Sarzii merg foarte prost pana acum in campionat si sunt penultimii in Serie A. Au inregistrat o singura victorie in cele 9 etape si nimic nu pare sa ii recomande contra unui adversar important.

Cagliari vine dupa infrangerea cu Fiorentina, partida in care nu a aratat nimic (0-3). Ia foarte usor gol si problema este pe faza defensiva. Trece de 2 goluri incasate in medie pe meci, ceea ce ma face pe mine sa joc miercuri ponturi pariuri Italia pe romani.

Sunt destule probleme de efectiv. Vor lipsi Rog, Farago, Ladinetti, Ceter, Walukiewicz, Dalbert, Godin si Oliva.

⚽ 2. AS Roma

Capitolinii vin dupa derby-ul cu Napoli, meci incheiat cu scorul de 0-0. Sunt primii care ii ia puncte liderului. Ocupa in acest moment locul 4 in Serie A, la 9 puncte fata de napoletani.

AS Roma joaca extraordinar acasa, insa pe teren strain a avut probleme pana acum si a reusit un singur succes in cele 4 deplasari de campionat. Sta destul de bine pe faza de atac si aici este punctul forte.

Smalling si Spinazzola sunt absente de lunga durata.

⚽ 3. Cagliari – AS Roma intalniri directe.

In ultima perioada am vazut meciuri frumoase intre aceste formatii, care recomanda pariuri Unibet la piata de goluri. Precedentele 4 dispute directe au fost GG si 4+. In campionatul trecut si-au impartit victoriile.

⚽ 4. Cagliari – AS Roma echipe probabile.

Cagliari (3-5-2) : Cragno; Ceppitelli, Carboni, Caceres; Lykogiannis, Strootman, Marin, Deiola, Nandez; Keita, Joao Pedro.
AS Roma (4-2-3-1) : Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina; Cristante, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham.

⚽ 5. Cagliari – AS Roma cote pariuri.

Romanii au prima sansa la Unibet, acolo unde pariul in 2 final se plateste la cota de 1.74.
Eu ma gandesc la un pariu pe marcator, la cota de 2.38, pentru selectia Abraham sa inscrie minim o data.

⚽ 6. Cagliari – AS Roma ponturi pariuri.

Cagliari – Roma ponturi pariuri

Primul pariu care imi vine in minte este pe X2. Diferenta de valoare este prea mare intre cele doua loturi si asta se vede si in clasament. Cagliari este penultima in Serie A, cu o singura victorie in cele 9 runde. Nu vad ce ar putea sa o recomande contra trupei conduse de Mourinho.

Eu ma gandesc si la un meci de goluri si am ales sa joc pe 3+. Cagliari marcheaza in medie peste un gol meci, dar la incasate trece de cifra 2 si are una dintre cele mai modeste aparari din liga. Roma sta bine pe atac, marcheaza, asa ca ar trebui sa fie un meci frumos.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cagliari – Roma
Pronostic: 
2X si peste 2.5 goluri
Cota: 
2.05 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: