Cagliari – Napoli ponturi pariuri 03.01.2021

Scris de Bmg02/01/2021

Napoli are o misiune mult mai grea decat o arata cotele in aceasta runda de Serie A, pentru ca merge pe terenul lui Cagliari, o formatie greu de rapus acasa. Jocul este programat duminica, de la ora 16.00. Daca inca nu ai pariat nimic aici, eu iti recomand sa citesti analiza facuta de mine mai jos, pentru ca iti propun ponturi Italia de calitate.

⚽ 1. Cagliari.

Sezonul nu este chiar unul bun pentru echipa gazda, pe care o gasim in partea de jos a clasamentului, doar pe locul 15 in Serie A. Nici forma de moment nu recomanda ponturi pariuri pe ea, asta pentru ca nu a mai castigat de 7 etape.

Cagliari a pierdut etapa trecuta, in deplasare cu AS Roma, dupa un meci cu multe goluri (2-3). Este o formatie de GG in general, 6 din ultimele ei 7 partide avand un astfel de scenariu.

Mai trebuie spus ca sunt si ceva probleme de efectiv in tabara sarzilor, care nu pot conta la acest duel pe Ciocci, Luvumbo, Rog, Godin si Farago, toti absenti din cauze medicale.

Cagliari Napoli ponturi

⚽ 2. Napoli.

Echipa oaspete traverseaza si ea o forma destul de slaba, fara victorie de 3 meciuri in Serie A. Bilantul este destul de modest dupa 13 etape si o plaseaza pe locul 5 in clasament.

Napoli a remizat runda trecuta, acasa cu Torino (1-1), acela fiind singurul punct din ultimele 3 meciuri. Apararea este un punct forte in acest sezon, cea mai buna din Serie A. Napoletanii au castigat totusi 4 din cele 7 partide disputate acasa in campionat.

Trecand la capitolul probleme de lot, voi mentiona absentele lui Osimhen, Mertens, Koulibaly si Malcuit, toti accidentati.

⚽ 3. Cagliari – Napoli intalniri directe.

Cele mai recente duleuri au fost in editia trecuta de campionat, atunci cand aceste echipe si-au impartit victoriile. Au fost doua partide cu cate un gol pe tabela de scor. Statistica recomanda pontul zilei pariuri pe Napoli, pentru ca ea a castigat 8 din ultimele 9 confruntari directe.

⚽ 4. Cagliari – Napoli echipe probabile.

Cagliari (4-2-3-1) : Cragno; Zappa, Ceppitelli, Walukiewicz, Lykogiannis; Marin, Oliva; Nandez, Joao Pedro, Sottil; Simeone.
Napoli (4-3-3) : Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mario Rui; Fabian Ruiz, Bakayoko; Lozano, Zielinski, Insigne; Petagna.

⚽ 5. Cagliari – Napoli cote pariuri.

Daca vrei o cota bomba, sa sii ca la PublicWin ai o valoare de 2.55 la pariuri „Sansa dubla 1X”. Tot la PublicWin vei gasi o cota de 2.60 pentru pariul „X la pauza”.

⚽ 6. Cagliari – Napoli ponturi pariuri.

Cagliari – Napoli ponturi pariuri

Asa cum spuneam in analiza, avem duminica fata in fata doua echipe ce traverseaza o forma slaba si care in ultima perioada au facut meciuri slabe. Asta ma duce cu gandul la o partida destul de modesta din punct de vedere al spectacolului si pariul pe maxim 10 suturi pe poarta cred ca merge la fix.

Napoli este fara Mertens, poate jucatorul care dadea cea mai multa fantezie in atac si care incerca poarta adversa foarte des. De partea cealalta, Cagliari va incerca in mod cert sa fie atenta in aparare si sa actioneze pe contre. Jocul se poate desfasura mai mult la mijlocul terenului.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cagliari – Napoli
Pronostic: 
Sub 10.5 suturi pe poarta
Cota: 
1.90

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
29 din 60
PROCENTAJ
48%
UNITĂȚI
+480
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: