Cagliari – Sassuolo ponturi pariuri 31.01.2021

Scris de Bmg30/01/2021

Un duel foarte interesant vom avea duminica in Serie A, intre Cagliari si Sassuolo, unul care se anunta si foarte spectaculos. Pariul meu aici vine la goluri si iti propun o predictie de cota mare. Daca nu ai pariat nimic, sa stii ca gasesti in continuare analiza facute de mine si pontul pe care il recomand. Mai trebuie spus ca ora de start este 16.00.

⚽ 1. Cagliari.

Echipa gazda face un sezon foarte slab, la care nici cei mai pesimisti fani nu cred ca se asteptau. O gasim abia pe locul 18 dupa turul de campionat, pe prima pozitie ce duce in Serie B.

Un alt aspect de luat in seama este ca are doar 3 victorii pana acum in liga. Atacul este printre cele mai modeste din Serie A, apararea la fel, plus ca nici forma de moment nu o recomanda pe Cagliari. Mai mult, ultimele 7 partide jucate au fost pierdute, indiferent de competitie. Asadar, pariul in 2 final poate fi profitabil la Betfair. Daca vrei sa deschizi cont la cel mai mare site de betting exchange din lume iti recomand sa citesti articolul Cum imi fac cont la Betfair.

Nandez este suspendat duminica, in timp ce Klavan, Ounas si Rog vor lipsi din cauza problemelor medicale.

⚽ 2. Sassuolo.

Nici Sassuolo nu a impresionat in acest sezon, asta poate ca aveam asteptari mari de la ea dupa ce anul trecut a aratat excelent. Ocupa acum doar locul 9 in Serie A, dar este insa doar la 6 puncte de top 4.

Sassuolo nu este in forma si a castigat o singura data in ultimele 5 partide jucate, indiferent de competitie. Etapa trecuta a fost invinsa pe Olimpico de Lazio (2-1). Mai mult, are o serie de 3 deplasari pierdute in campionat. Ramane una dintre cele mai spectaculoase formatii din competitie, care marcheaza mult dar si incaseaza.

Ca si probleme de efectiv, verzii nu ii vor avea la dispozitie pe Romagna, Bourabia, Berardi si Schiappacasse, toti absenti din cauze medicale.

⚽ 3. Cagliari – Sassuolo intalniri directe.

In tur am vazut o remiza cu goluri in albele porti (1-1). Interesant ca 5 din precedentele 6 dispute directe au fost remize. Anterioarele 3 confruntari au fost GG iar eu recomand si acum predictii pariuri sportive pe goluri.

⚽ 4. Cagliari – Sassuolo echipe probabile.

Cagliari (4-3-2-1) : Cragno; Zappa, Ceppitelli, Godin, Lykogiannis; Oliva, Marin, Duncan; Joao Pedro, Bainggolan; Simeone.
Sassuolo (4-2-3-1) : Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Locatelli, Obiang; Traore, Djuricic, Boga; Caputo.

⚽ 5. Cagliari – Sassuoloo cote pariuri.

Sa stii ca am analiza oferta Betfair si imi place cota de 2.15 la „Peste 10.5 cornere”. Tot la Betfair voi incerca un combo, de cota 2.60, pentru pariul „Victorie Sassuolo si peste 1.5 goluri”.

⚽ 6. Cagliari – Sassuolo ponturi pariuri.

Cagliari – Sassuolo ponturi pariuri

Parerea mea este ca vom vedea duminica un meci frumos si ma astept fara discutie la un 3+. Sassuolo este printre cele mai spectaculoase echipe din campionat, care marcheaza si incaseaza in general. Cagliari nu are ce apara si va ataca, iar astea sunt aspecte care ma duc cu gandul la un meci de goluri.

Intervalul de 3-4 goluri la final consder ca va fi verde, asa cum de altfel a fost la 3 din ultimele 4 meciuri de campionat pentru oaspeti. Nu cred sa ajungem la 5 reusite pentru ca forma de moment nu este prea grozava in cazul niciuneia dintre formatii. Eu ma bazez in special pe cele doua aparari foarte modeste.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cagliari – Sassuolo
Pronostic: 
3-4 goluri
Cota: 
2.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: