Camerun – Brazilia ponturi pariuri 02.12.2022

Scris de chiriladavid2501/12/2022
1
10.00
X
5.75
2
1.30
Camerun
Brazilia
VEZI 6 PONTURI

In ultimul din faza grupelor, Brazilia o va intalni pe Camerun, Brazilia fiind deja calificata in fazele eliminatorii, in timp ce Camerun sta la mana rezultatelor. Vezi mai jos cele 6 ponturi oferite de tipsterii biletu-zilei.com la acest joc.

Pe ce post TV este Camerun - Brazilia?

Meciul dintre Camerun si Brazilia va putea fi urmarit pe programele TVR 1 si TVR HD, in timp ce jocul dintre Serbia si Elvetia va putea fi urmarit pe TVR 2 si TVR 2 HD.

Unde se joaca Camerun - Brazilia?

Confruntarea din Grupa G dintre Camerun si Brazilia va avea loc pe Stadionul "Lusail Iconic" din Lusail, stadionul pe care se va desfasura finala, conform programului Campionatului Mondial 2022.

Informatii echipe

CAMERUN

  • Se afla pe pozitia a 3-a in clasamentul din Grupa G, avand 1 singur punct luat in 2 meciuri, 3 goluri marcate si 4 primite.
  • A pierdut in primul meci, 1:0 cu Elvetia, remizand mai apoi, 3:3, cu Serbia, intr-un meci foarte spectaculos.
  • A parut ca s-a "speriat" un pic imediat ce a reusit sa o egaleze la 3 pe Serbia, actiunile nemaifiind atat de directe catre poarta lui Vanja Milinkovic-Savic.
  • Deschisese scorul contra Serbiei, prin Castelletto, jucator cu origini friulane (Italia), fiind mai intai intoarsa pana la pauza, fiind condusa chiar cu 3:1.
  • Meciul s-a schimbat insa odata cu intrarea in teren a lui Vincent Aboubakar, cel care a marcat din pasa lui Castelletto si mai apoi a oferit o pasa de gol lui Chuopo-Moting, 2 goluri venite in interval de 3 minute.
  • Din pacate pentru camerunezi, acestia au incheiat un alt meci fara victorie la Cupa Mondiala, al 9-lea la rand, ultima victorie venind in fata Arabiei Saudite, in 2002.
  • Andre Onana a avut o discutie in contradictoriu cu selectionerul Rigobert Song si cu presedintele federatiei, Samuel Eto'o si a parasit Qatarul.

Camerun date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Cu Onana in poarta, Camerun a incasat doar 1 gol contra Elvetiei, in timp ce cu Epassy a luat 3 goluri de la Serbia.
  • Camerun a avut minim 4 cornere in ambele meciuri disputate pana acum.

BRAZILIA

  • E pe cale sa isi castige grupa de la Cupa Mondiala, avand 6 puncte, cu 3 mai multe ca Elvetia.
  • Si-a castigat ambele jocuri de pana acum, castigand cu 2:0 contra Serbiei si cu 1:0 contra Elvetiei.
  • A cam lasat de dorit contra Elvetiei, inscriind abia in minutul 83, prin Casemiro, din pasa lui Rodrygo.
  • A ajuns insa la 5 victorii in ultimele 6 meciuri de la Cupa Mondiala, incheind cele doua meciuri de pana acum fara sut primit pe poarta.
  • 6 din ultimele 7 meciuri de la Cupa Mondiala ale selectionatei "Selecao" au fost cu sub 2.5 goluri, inclusiv cele din Qatar.
  • Selectionerul Tite nu poate conta in acest meci pe Alex Sandro, Neymar si Danilo, toti 3 fiind accidentati.

Brazilia date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Brazilia a incheiat primele 2 meciuri din grupe fara sa primeasca vreun sut pe spatiul portii.
  • Sub 2.5 goluri in cele 2 meciuri ale Braziliei la World Cup.
  • 7 e media de cornere avute de Brazilia in primele 2 jocuri, fiind unul dintre ponturile pariuri Cupa Mondiala de jucat aici..

Echipe Probabile

camerun

21:00

brazilia

Epassy
Tolo
Nkoulou
Castelletto
Fai
Hongla
Kunde
Anguissa
Toko-Ekambi
Choupo-Moting
Mbeumo

world cup logo

Ederson
Telles
Bremer
Marquinhos
Alves
Casemiro
Guimaraes
Martinelli
Antony
Raphinha
Jesus

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Camerun - Brazilia arbitru

Ismail Elfath, arbitru din SUA, va conduce la centru acest duel dintre selectionata africana si cea sud-americana. El a condus si meciul dintre Portugalia si Ghana, in care a acordat nu mai putin de 6 galbene, media sa din ultimele jocuri fiind de 5 cartonase galbene.

Camerun - Brazilia SuperPariuri

  • Brazilia marcheaza ultimul gol al meciului, peste 0.5 goluri in repriza a doua - cota 1.50 la Superbet.
  • Brazilia castiga, Brazilia va avea cele mai multe cornere - cota 1.60.
  • Brazilia marcheaza peste 1.5 goluri, Brazilia va avea peste 4.5 cornere - cota 1.85.
  • Sub 4.5 goluri, sub 11.5 cornere, sub 4.5 cartonase - cota 2.15.
  • Brazilia castiga, Brazilia marcheaza in ambele reprize - cota 2.15.
  • Peste 2.5 goluri, peste 6.5 cornere, Richarlison inscrie - cota 3.10.
  • Richarlison inscrie, cele mai multe goluri in repriza a doua - cota 4.00.
  • Peste 3.5 goluri, peste 9.5 cornere, Richarlison inscrie - cota 7.00.
  • Aboubakar inscrie, Martin Hongla primeste cartonas, Casemiro primeste cartonas - cota 55.00.
  • Camerun va avea cele mai multe cornere, Aboubakar inscrie cu o lovitura de cap - cota 100.00.

Camerun – Brazilia ponturi pariuri

Se prea poate ca desfasurarea acestui meci sa fie influentata de modul in care va evolua scorul din celalalta disputa a grupei si astfel voi fi precaut aici si voi merge doar pe victorie Brazilia si peste 1.5 goluri.

Si cu o remiza Elvetia va merge mai departe in optimi si astfel Camerunului s-ar putea sa nu ii ajunga nici victoria pentru a trece mai departe, victoria fiind chiar si asa foarte greu de obtinut contra unei selectionate care nici macar nu incaseaza gol.

Camerun are un portar foarte slab si ma astept ca brazilienii sa izbuteasca sa marcheze minim de 2 ori, Tite putand apela si la jucatorii de pe banca pentru a castiga disputa.
Camerun – Brazilia
Pronostic: 
Bet Builder: victorie Brazilia, peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Camerun – Brazilia ponturi pariuri

Brazilia este calificata deja si cel mai probabil va obtine si prima pozitie in grupa lejer. Nu va da 100% pentru aceasta confruntare si va menaja cativa jucatori de baza pentru fazele urmatoare. Asta indica faptul ca acest meci nu este chiar important pentru ea si primeaza dorinta de a iesi cu jucatorii valizi din punct de vedere fizic si al cartonaselor. Mizez la Fortuna pentru cartonase galbene putine in dreptul sud-americanilor.

Oricum, Brazilia este o echipa cuminte in general, care isi vede de joc si nu faulteaza dur. A incasat un singur cartonas in cele 2 meciuri disputate pana acum la Cupa Mondiala. Are si o medie de doar 8.5 faulturi pe partida in turneu. Vorbim despre o formatie disciplinata si ma bazez pe asta.
AlexR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Camerun – Brazilia
Pronostic: 
Brazilia sub 1.5 cartonase galbene
Cota: 
1.61 @

Camerun – Brazilia ponturi pariuri

Camerunul are de indeplinit o misiune imposibila. Trebuie sa invinsa Brazilia pentru a putea trece in fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Bine, acest lucru cu conditia ca Elvetia sa nu reuseasca sa invinga pe Serbia.

Brazilia are doua victorii din tot atatea partide si a reusit pana acum, iar in acestea a reusit sa marcheze trei goluri si nu a primit niciunul.

Sincer, oricat de tare as vrea si din orice unghi as incerca sa privesc, sansele Camerunului de a obtine un rezultat pozitiv aici sunt aproape zero.

Cu toate acestea, ultimele partide din grupe pot fi usor imprevizibile in ceea ce priveste scorul sau o parte castigatoare. Tocmai de aceea o sa mizez pe faptul ca Brazilia va avea peste 4.5 cornere in partida, lucru care a fost depasit cu mult in celelalte partide jucate.

De asemenea, o sa mai aleg un pronostic, pentru o combinatie BetBuilder, Camerun sub 1.5 cornere in prima repriza, pentru ca ma indoiesc de faptul ca africanii se vor apropia prea mult de poarta braziliana.
Camerun – Brazilia
Pronostic: 
Brazilia peste 4.5 cornere & Camerun sub 1.5 cornere in prima repriza
Cota: 
2.30 @

Camerun – Brazilia ponturi pariuri

Imi bazez pronosticul oferit, care are un coeficient bun, pe o dubla argumentatie. Camerunul are nevoie de victorie, de rezultat favorabil pentru a spera mai departe la calificarea in optimile de finala, in vreme ce Brazilia se gandeste deja la optimile de finala si nu are nevoie de punctaj maximal in aceasta grupa.

In plus, Camerun nu a jucat deloc rau in precedentele meciuri, infrangerea cu Elvetia fiind nemeritata. A urmat apoi spectaculosul 3-3 cu Serbia, iar Leii sunt in continua crestere de forma.

Ar mai fi si faptul ca deja, intr-un meci asemanator, am avut surpriza Tunisia care a invins Campioana Mondiala Franta, asa ca propun sa indraznim cu acest 1X. la pauza.
Frisk
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Camerun – Brazilia
Pronostic: 
1X pauza
Cota: 
1.83 @

Camerun – Brazilia ponturi pariuri

Mizez aici pe un pronostic ceva mai riscant, dar cota e una foarte buna. Cred ca in acest meci Camerunul va avea destul de multe cornere, mai exact minim patru. La alegerea pronosticului meu ma bazez in special pe faptul ca Brazilia e calificata matematic in optimi, avand ca si asigurata inclusiv prima pozitie, astfel ca probabil o va lua mai usor contra Camerunului.

Nationala africana are doar optiunea victoriei pentru a merge mai departe. Practic camerunezii sunt obligati sa iasa la atac si sa forteze o surpriza. Anticipez un duel asemanator ca si cel dintre Tunisia si Franta, cu o nationala a Camerunului activa in jumatatea de adversa de teren. Cred ca presiunea cameruneza va produce multe cornere pentru echipa africana, iar eu zic ca acest pariu merita incercat.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Camerun – Brazilia
Pronostic: 
Camerun peste 3.5 cornere
Cota: 
2.07 @

Camerun – Brazilia ponturi pariuri

Brazilia este deja calificata in faza urmatoare a competitie si cu o remiza este sigura de primul loc in grupa. Nu o vad insa ca acum sa se cantoneze in aparare in speranta ca va terminat la egalitate, ba din contra, va ataca asa cum o face mereu.

Se pare ca in primul 11 al Selecao vor aparea cativa jucatori care au evoluat mai putin la acest Mondial. Gabriel Jesus, Antony sau Martinelli vor dori sa ii demonstreze lui Tite ca merita sa evolueze mai mult, deci vor intra motivati pe gazon.

Camerun a demonstrat la acest turneu final ca are o defensiva foarte slaba. Astfel de probleme nu se regleaza de pe o zi pe alta. Atat cu Elvetia cat si cu Serbia ea a incasat gol inainte de minutul 50.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Camerun – Brazilia
Pronostic: 
Brazilia inscrie pana in minutul 50
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: