Case de pariuri online interzise în România

Scris de Sa8805/07/2024

În acest articol îți voi prezenta tot ce trebuie să știi despre casele de pariuri online ilegale în România. Printre informațiile pe care le vei afla se numără și modul în care poți depista agențiile interzise, sancțiunile la care te supui atunci când alegi să pariezi la ele, dar și alternative legale.

Alternative la casele de pariuri online ilegale

deschidere cont fortuna

50 RON fără depunere + 150 RON fără rulaj la depunere

Înainte de a te învăța cum poți să te protejezi de capcanele caselor de pariuri online interzise de legea din România îți voi oferi unele alternative la care poți juca în siguranță.

Serviciile oferite de operatorii de mai jos sunt 100% sigure, atât din punct de vedere legal cât și din cel al siguranței datelor personale, asta pentru că vorbim despre niște case de pariuri online legale.

Betano

Prima platformă legală pe care am inclus-o în acest top este Betano, care în opinia mea este cea mai bună casă de pariuri online din România.

Îți recomand să te înregistrezi la Betano pariuri pentru a profita de bonusuri constante, care sunt oferite atât pentru utilizatorii noi cât și pentru jucătorii activi.

Operatorul are o piață de pariuri incredibilă. La Betano vei găsi cele mai populare sporturi, cărora li se alătură evenimente din discipline sportive de nișă. Printre ele se numără și MMA, badminton, pesapallo sau surfing.

Superbet

Superbet este una dintre cele mai populare case de pariuri legale din România grație serviciilor excelente prestate de-a lungul timpului. Pariorii români iubesc această platformă datorită interfeței intuitive, a promoțiilor disponibile și a tipurilor de pariuri variate.

La Superbet pariuri poți să joci aproape orice pronostic posibil. Spre exemplu, la fotbal poți plasa bilete pe cartonașe, cornere, ofsaiduri sau deposedări. 

Fortuna

Ultima casă de pariuri legală pe care ți-o recomand aici este Fortuna Bet. Acesta este un operator la care merită să deschizi cont pentru a profita de multe bonusuri și promoții.

Procesul de înregistrare la Fortuna este cât se poate de simplu, motiv pentru care sunt convins că-l vei finaliza în doar câteva minute. Mai apoi, după ce ai deschis contul vei putea paria cu bonusurile de bun venit.

Ce înseamnă case de pariuri online ilegale?

Există o mulțime de case de pariuri online interzise în România, la care nu ne este permis să jucăm din punct de vedere legal. Practic, serviciile oferite de aceste platforme nu sunt reglementate de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Dacă alegi să pariezi la o astfel de agenție interzisă riști să te expui la foarte multe riscuri privind siguranța datelor personale și bancare.

Chiar dacă te pot ademeni cu bonusuri consistente trebuie să știi faptul că este interzis să accesezi o astfel de platformă.

Pe lângă faptul că poți să fii ținta unei escrocherii, ONJN îți poate aplica o amendă usturătoare, de până la 10.000 RON.

Cum depistezi casele de pariuri online interzise?

Orice casă de pariuri ce acționează legal în România va avea, la finalul fiecărei pagini de pe site, sigla ONJN. Prezența acesteia atestă faptul că platforma accesată este reglementată, motiv pentru care o poți folosi fără nicio problemă.

Mai jos poți vedea o poză luată de pe platforma oficială a celor de la Superbet, pentru a înțelege exact cum trebuie să arate site-ul unei case de pariuri legale.

Sigla ONJN, cea cu tricolorul din partea stângă, trebuie neapărat să apară pe orice site de pariuri vrei să joci din România, ca să o faci legal.

sigla onjn case pariuri

Ori de câte ori găsești o agenție online care nu are afișată această siglă îți recomand să o cauți pe lista neagră ONJN. Acolo vei găsi marea majoritate a caselor de pariuri interzise.

Tot ce trebuie să faci pentru a verifica statusul unui operator este să-i cauți o parte din nume. La momentul scrierii acestui articol ONJN a depistat peste 1.400 de case de pariuri sportive ilegale.

Pe site-ul ONJN vei găsi și o listă a operatorilor legali, unde apar toate casele de pariuri online la care poți juca fără griji în România.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că multe agenții de pariuri sunt blocate dacă le accesezi cu IP din România. Dacă accesezi un astfel de site recomandarea mea este să nu folosești un VPN pentru a „păcăli” sistemul.

lista neagra onjn

Capcana bonusurilor oferite de casele de pariuri ilegale

Foarte multe case de pariuri online interzise încearcă să atragă jucătorii români cu diverse bonusuri, ce par mult prea bune pentru a fi adevărate. Trebuie să știi faptul că în acest caz, al promoțiilor oferite de site-urile de pariuri ilegale, zicala este adevărată.

Chiar dacă îți vei deschide cont, lucru pe care nu ți-l recomand sub nicio măsură, nu vei putea retrage eventuala sumă obținută în urma bonusului. Practic, ai pariat degeaba.

Singurele bonusuri pe care trebuie să le accepți sunt de la casele de pariuri legale din România, ce acționează sub reglementările impuse de ONJN.

Promoțiile oferite de casele de pariuri online interzise nu-ți vor fi de folos în niciun fel, pentru că n-o să poți retrage banii câștigați.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

Cele mai populare case de pariuri interzise

Există foarte mulți operatori de succes la nivel global care nu au primit o licență valabilă pe teritoriul nostru. Chiar dacă aceste case de pariuri ilegale sunt populare în alte state este foarte important să nu le accesezi.

În continuare voi realiza o prezentare succintă a celor mai importante nume, pentru a știi să le eviți.

1xBet

Sunt sigur că ai auzit de 1xBet datorită sponsorizărilor pe care le-au oferit către diverse echipe de fotbal, printre care și Barcelona sau PSG.

Din fericire, această casă de pariuri online interzisă blochează automat adresa IP a jucătorilor români.

Bet365 pariuri online

Bet365 a cauzat un scandal de proporții în 2015, atunci când a operat fără o licență legală timp de 20 de zile.

Din acest motiv operatorul a fost interzis pe piața din România. Ca și în cazul casei de pariuri ilegală menționată mai sus nu vei putea accesa platforma Bet365 cu o adresă IP din România.

Marathonbet

Marathonbet este inclusă în lista neagră ONJN, ca și celelalte case de pariuri ilegale prezentate anterior. Este foarte probabil să fi văzut sigla acestui operator pe tricourile de joc ale echipelor Lazio sau Malaga.

Marathonbet blochează adresa IP a jucătorilor români, motiv pentru care nu trebuie să-ți faci griji că vei accesa platforma din greșeală.

Ți-am pregătit mai jos un print screen cu atenționarea de la ONJN pe care o vei regăsi pe toate cele 3 site-uri ale caselor de pariuri ilegale menționate mai sus.

atentionare onjn

Ce riști legal dacă joci la case de pariuri interzise?

Din punct de vedere legal dacă ai inițiat operațiuni bancare (depuneri sau retrageri) la casele de pariuri online interzise de ONJN ești pasibil de o amendă între 5.000 și 10.000 RON.

Țin să te avertizez că ONJN își ia treaba foarte în serios, motiv pentru care numărul de sancțiuni acordate pariorilor români crește de la an la an.

Astfel, tot ce rămâne de făcut este să te înregistrezi la casele de pariuri legitime. Sunt sigur că vei găsi una care să fie pe placul tău, având în vedere că există foarte multe opțiuni disponibile.

Alte dezavantaje la pariuri online interzise

Pe lângă faptul că poți primi o amendă usturătoare, în valoare de până la 10.000 RON, există numeroase alte dezavantaje la casele de pariuri online ilegale.

Escrocherii

Casele de pariuri ilegale se pot folosi de datele tale personale și bancare, motiv pentru care poți ajunge ținta unor escrocherii. Este foarte important să NU parcurgi procesul de înregistrare, chiar dacă ai ajuns accidental pe un astfel de site.

În caz contrar, operatorul îți poate fura toate informațiile furnizate.

Nu poți retrage bani

Principala atribuție a celor de la ONJN este să se asigure că fiecare parior român este protejat, din punct de vedere legal, de abuzuri.

Pentru că casele de pariuri ilegale nu sunt reglementate de instituție, sumele câștigate pot fi oricând anulate, fără niciun motiv.

Creșterea gradului de dependență

După cum sunt sigur că deja știi, casele de pariuri legale din România derulează diverse programe ce au ca scop reducerea dependenței de pariuri sportive. Este vorba, printre altele, despre măsuri pe care le poți utiliza pentru a limita sumele depuse.

La site-urile de pariuri online interzise de ONJN nu vei putea adopta nicio măsură în cazul în care simți că ai probleme cu jocurile de noroc.

dependenta pariuri

Casele de pariuri ilegale versus operatorii licențiați

În continuare voi face o scurtă comparație între casele de pariuri online interzise și platformele care operează legal, conform legislației din România.

Bonusuri

La agențiile legale poți profita de foarte multe bonusuri pariuri și dacă ai îndeplinit termenii și condițiile vei putea retrage sumele câștigate.

Deși casele de pariuri ilegale îți promit marea cu sarea nu te vei putea bucura de eventualele câștiguri obținute de pe urma promoțiilor oferite.

Siguranță

Dat fiind faptul că operează sub reglementarea ONJN, site-urile de pariuri sportive legale sunt 100% sigure. Poți depune și retrage fără nicio grijă, pentru că datele tale sunt în completă siguranță.

Acest fapt nu este valabil și pentru casele de pariuri sportive ilegale, ce-ți pot fura datele personale sau bancare. Pentru că nu sunt reglementate platformele pot oricând să facă diverse escrocherii.

Oferta de pariuri

În general, oferta de pariuri pusă la dispoziție de casele online interzise este cu mult inferioară celei pe care o vei regăsi la agențiile online legale. 

Interfața platformei

Casele de pariuri legale au, în marea majoritate a cazurilor, o interfață intuitivă, structurată pentru a răspunde nevoilor clienților.

Pentru că multe site-uri de pariuri online interzise sunt făcute în grabă, fără a se acorda atenție la detalii, interfața lor grafică este foarte întortocheată.

Păreri și concluzii despre casele de pariuri ilegale

În opinia mea nu există niciun avantaj pentru a juca la casele de pariuri interzise de legislația în vigoare.

Dacă alegi să joci la casele de pariuri ilegale te supui riscului de a primi o amendă foarte mare, ce poate ajunge până la 10.000 RON.

De asemenea, îți garantez că piețele de pariuri oferite de casele ilegale sunt cu mult inferioare celor pe care le vei regăsi la operatorii licențiați din România.

Nu în ultimul rând, la casele de pariuri legitime te poți bucura de foarte multe bonusuri. Acest fapt nu este valabil și în cazul agențiilor de pariuri online interzise, unde nu vei putea retrage câștigurile.

Așadar, alege să joci legal la casele de pariuri din România. Ai de unde alege, motiv pentru care nu merită sub nicio formă să te expui riscurilor.

FAQ - întrebări frecvente

În continuare voi răspunde celor mai întâlnite întrebări referitoare la casele de pariuri online ilegale.

La ce riscuri mă pot supune atunci când joc la case de pariuri ilegale?

Principalul risc este că poți fii oricând ținta unor escrocherii, dat fiind faptul că datele tale nu sunt în siguranță. De asemenea, poți primi o amendă cu o valoare între 5.000 și 10.000 RON.

Există avantaje la casele de pariuri online interzise?

NU! Îți garantez că există case de pariuri legale cu oferte mult mai atractive, la care poți paria fără a avea vreun risc.

Unde pot găsi platformele ilegale de pariere?

Ele se regăsesc pe Lista Neagră oferită de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). La momentul scrierii acestui articol acolo erau peste 1.400 de agenții de pariuri online interzise, pe care trebuie să le eviți.

Care sunt cele mai populare case de pariuri ilegale?

Cele mai populare case de pariuri online interzise de lege sunt Marathonbet, 1xBet și Bet365. Cele 3 agenții îți blochează automat adresa IP, motiv pentru care nu le poți accesa de pe teritoriul României.

Ce alternative la casele de pariuri online interzise există?

Principala alternativă la agențiile de pariuri sportive ilegale sunt platformele licențiate. Cele mai bune sunt Betano, Superbet și Fortuna. Ele promovează servicii 100% sigure, de cea mai înaltă calitate.

Pot profita de bonusurile oferite de site-urile de pariuri interzise?

Chiar dacă aceste promoții te pot ademeni este important să reții faptul că nu vei putea retrage banii obținuți. Astfel te supui la un risc degeaba pentru că nu poți câștiga.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: