Marco Cecchinato – Laszlo Djere ponturi pariuri 18.10.2020

Scris de Tennis.tipster.9218/10/2020

Marco Cecchinato pare sa isi regaseasca forma excelenta din urma cu 2 ani cand ajungea pana in semifinale la Roland Garros, invingandu-l pe Novak Djokovic. Reuseste la Sardinia sa ajunga fara mari probleme pana in ultimul act, unde il va intalni pe sarbul Laszlo Djere, un jucator destul de constant in circuit. Finala va avea loc duminica, incepand cu ora 13:00.

1. Marco Cecchinato

Jucatorul de 28 de ani se afla pe locul 103 in clasamentul ATP, urmand sa intre in top 100 dupa acest turneu, cea mai buna clasare fiind locul 16, in 2019.

Anul 2020 a fost unul destul de consistent pentru Marco Cecchinato, ajungand in luna februarie pana in finala turneului de la Punta Del, Uruguay, iar de la reinceperea circuitului a reusit o serie importanta de victorii.

A ajuns pana in turul al 3-lea la Roland Garros, o performanta importanta, in timp ce in acest turneu a pierdut doar doua seturi in cele 4 partide, invingand jucatori importanti precum Albert Ramos sau Philipp Kohlschreiber, in timp ce in semifinale l-a invins extrem de clar pe Danilor Petrovic, 6-1 6-0.

Cecchinato-Djere-18102020-cote

2. Laszlo Djere

Jucatorul de 25 de ani se afla pe locul 74 in clasamentul ATP, iar cea mai buna clasare a avut-o in 2019, cand a ajuns pana pe locul 27.

Pana la intreruperea circuitul din cauza pandemiei de coronavirus, Laszlo Djere nu a obtinut niciun rezultat notabil, jocul sau fiind foarte inconstant.

De la reluarea circuitului ATP, sarbul a ajuns pana in semifinalele turneului de la Kitzbuhel, disputat tot pe zgura, in timp ce in acest turneu s-a descurcat excelent, trecand in minimum de seturi de Sumit Nagal, Jiry Vesely si Dusan Lajovic, in timp ce in semifinale il conduce pe Lorenzo Musetti cu 4-1 in setul decisiv cand italianul s-a retras din cauza unei accidentari.

3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de doua ori in circuitele ATP si Challenger, ambele intalniri fiind castigate clar de Marco Cecchinato, ultimul meci avand loc anul trecut la Umag, cand italianul s-a impus cu 6-4 6-1.

4. Date statistice

Marco Cecchinato a castigat toate meciurile directe, 1.57 e cota pentru victoria italianului in acest meci.
Toate meciurile directe au fost decise in 2 seturi, 1.60 e cota pentru ca meciul sa fie decis in minimum de seturi.

5. Marco Cecchinato – Laszlo Djere cote pariuri

Cecchinato Djere Cote Pariuri 18.10.2020

6. Marco Cecchinato – Laszlo Djere ponturi pariuri

M. Cecchinato – L. Djere ponturi pariuri

Cei doi jucatori au reusit un turneu excelent pana acum in Sardinia, insa Marco Cecchinato va fi motivat suplimentar, avand ocazia sa castige un nou titlu ATP in fata propriilor suporteri. Acesta va avea avantajul suplimentar al faptului ca s-a impus in ambele meciuri directe, meciuri in care Cecchinato nu a pierdut niciun set. Voi miza astfel pe un nou succes al lui Marco Cecchinato, chiar daca Laszlo Djere se va lasa greu invins.
M. Cecchinato – L. Djere
Pronostic: 
M. Cecchinato
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: