Cel mai bun pronostic pentru meciurile de marti din Liga Campionilor este aici!

0
861

Cel mai bun pronostic pentru meciurile de marti din Liga Campionilor este aici! 1Cel mai bun pronostic pentru meciurile de marti 13 februarie 2018 este aici, are cota 1.61 si daca-l vei juca cu 100 RON vei primi garantat un bonus de 50 RON. 

Pentru a beneficia de aceasta oferta intra pe ACEASTA PAGINA, logheaza-te in cont sau inregistreaza-te si da click pe butonul “OPTEAZA“.

Dupa aceea joaca un pariu cu o miza minima de 100 RON pe pronosticul de mai jos sau poti miza pe oricare alt pronostic pentru meciurile de marti din Liga Campionilor, cu conditia sa aiba cota minima 1.50.

Indiferent daca pariul va fi castigat sau pierdut vei primi in maxim 12 ore un bonus de 50 RON pe care-l vei putea folosi pentru a paria pe meciurile de miercuri. In cazul in care pariul plasat din bonus va fi castigat vei ramane in cont cu profitul.

Iata si cel mai bun pont la pariuri pentru meciurile din Liga Campionilor de marti 13 februarie 2018: Basel – Manchester City > peste 2.5 goluri, cota 1.61.

Daca joci acest pariu cu minim 100 RON dupa ce optezi AICI pentru oferta vei primi pana miercuri la ora 12:00 un bonus de 50 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here