CFR Cluj – FC Arges ponturi pariuri 01.03.2021

Scris de Andrei-Chirita01/03/2021

Campioana CFR Cluj intalneste un adversar extrem de incomod in aceasta runda cu numarul 25 in care are mare nevoie de victorie. FC Arges se deplaseaza in Gruia, echipa ce se afla pe val dupa ultimele rezultate. Partida isi are start-ul de la ora 20:30.

⚽ 1. CFR Cluj

Campioana nu reuseste sa aiba continuitate in rezultate, fapt ce o impiedica sa urce pe prima pozitie in clasament. Se afla insa pe locul secund, unde clujenii au 51 de puncte, despartindu-i doar 3 puncte de liderul FCSB, insa avand si un meci mai putin.

Au sanse sa egaleze liderul la puncte, mai ales ca trebuie sa lege succesul din ultima etapa.

Dupa ce a reusit sa treaca peste cele doua rezultate nefavorabile, CFR s-a impus cu 1-0 la Medias, si reintra iar in cursa pentru fotoliul de lider.

⚽ 2. FC Arges

Toate laudele pentru Ianovschi, antrenorul pitestenilor, care a gasit reteta perfecta pentru formatia din Trivale. FC Arges a urcat pe locul 9 in Liga 1, strangand numai putin de 30 de puncte, si despartind-o doar 6 de Clinceni, formatie aflata pe ultimul loc din play-off.

Mai mult decat atat, forma este una excelenta pentru pitesteni care au bifat 10 meciuri fara infrangere in Liga 1, iar in ultimele 5 partide a strans numai putin de 11 puncte.

Dupa egalul cu Sepsi (1-1), alb-violetii s-au deplasat pe terenul ilfovenilor de la Voluntari, castigand cu 1-0 dupa un meci pe care l-a dominat la toate capitolele.

⚽ 3. Intalniri directe

Campioana Romaniei s-a impus in partida tur din acest sezon pe terenul celor de la FC Arges, inscriind doua goluri in deplasarea din Trivale unde Rondon a semnat ambele reusite inca din prima repriza.

⚽ 4. CFR Cluj – FC Arges echipe probabile

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Camora, Burca, Vinicius, Susic – Deac, Bordeianu, Chipciu – Costache, Debeljuh, Gidea

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Musat, Turda, Maric, Tofan – Meza Colli, Serban – Dumitru, Palic, Draghici – Malele

⚽ 5. CFR Cluj – FC Arges cote pariuri

Ai pregatit cateva pronosticuri marca Liga 1? Plaseaza-la la Superbet alaturi de o cota de 1.90 pentru un gol marcat in ambele reprize.

⚽ 6. CFR Cluj – FC Arges ponturi pariuri

CFR Cluj – FC Arges ponturi pariuri

Situatia este complet diferita fata de jocul din paritda tur, si cred ca FC Arges are o sansa in deplasarea din Gruia unde am evitat pariul pe solisti si am mers pe un interval de 2-5 goluri.
CFR Cluj vrea toate cele trei puncte in aceasta seara, mai ales ca FCSB-ul a inregistrat un nou succes. Nu cred ca se va cantona in aparare daca va reusi sa inscrie, si cred ca putem asista la un spectacol in Ardeal.
FC Arges se gandeste la play-off dupa ultimele 4 jocuri unde a impresionat. Are calitate suficienta pentru a pune probleme campioanei. Inscrie de 5 etape incoace si are sansa sa o faca si la Cluj, mai ales ca apararea ardelenilor nu se afla in cea mai buna forma.
CFR Cluj – FC Arges
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: