CFR Cluj – Young Boys ponturi pariuri 03.08.2021

Scris de chiriladavid2503/08/2021

A sosit momentul revansei pentru CFR Cluj, care o poarte trimite pe Young Boys in Europa League, acolo de unde au fost eliminati de acestia in editia precedenta de Europa League. Mansa tur va avea loc pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” si va incepe de la ora 21:00.

⚽ 1. CFR Cluj.

A fost nevoita sa inceapa cu primul tur preliminar, trecand de campioana Bosniei, Borac Banja Luka si de campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps. Nu a facut spectacol decat in primul joc din cele 4 disputate, cel de acasa, cu bosniacii, meci in care s-a impus cu scorul de 3:1.

In campionat, e singura cu maximum de puncte dupa 3 runde, vicotrii cu U Craiova 1948, Clinceni si Chindia Targoviste, 3.31 fiind cota gazdelor la victorie, la Betano bonus 1000 RON.

Marius Sumudica are intreg lotul la dispozitie pentru acest joc. Antrenorul a eliminat din preliminariile Cupelor Europene pe West Ham United în două sezoane consecutive pe vremea în care antrena la Astra Giurgiu. Hai pe Betano să vezi ce șanse are tehnicianul la încă un rezultat mare pentru fotbalul românesc! 

⚽ 2. Young Boys.

A inceput campania de calificari odata cu turul 2, trecand destul de greu de Slovan Bratislava, cu scorul de 3:2 la general. Nu s-a marcat la Bratislava, returul disputandu-se la Berna, acolo unde gazdele au avut si sansa, oaspetii ratand un penalty la scorul de 1:0, Young Boys ajungand sa conduca si cu 3:0 in acel meci.

Are un nou antrenor pe bamca, pe cel fost la Schalke, David Wagner, cu acesta inregistrand pana acum doar 1 victorie si 1 remiza in campionat. Multi accidentati in tabara formatiei vizitatoare, David von Ballmoos, Fabian Lustenberger, Nico Maier, Jean-Pierre Nsame, Meschack Elia si Joël Monteiro.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au intalnit in editia precedenta a grupelor Europa League, la Cluj inregistrandu-se o remiza, scor 1:1, in timp ce in Elvetia, gazdele acelui joc s-au impus cu scorul de 2:1.

⚽ 4. CFR Cluj – Young Boys echipe probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis; Susic, Graovac, Bouhenna, Camora; Hoban, Sigurjonsson, Deac; Chipciu, Debeljuh, Paun.
Young Boys (4-4-2): Von Ballmoos; Hefti, Camara, Zesiger, Lefort; Ngamaleu, Aebischer, Sierro, Fassnacht; Elia, Siebatcheu.

⚽ 5. CFR Cluj – Young Boys cote pariuri

La Betano avem o gramada de pariuri la un asemenea meci, pentru peste 4.5 cornere CFR Cluj cota e una foarte buna, 1.98.

Nu ma astept la un meci cu prea multe cartonase galbene, cota la sub 4.5 cartonase e 1.95.

⚽ 6. CFR Cluj – Young Boys ponturi pariuri

CFR Cluj – Young Boys ponturi pariuri

Se infrunta doua echipe din campionate aflate in cadere, echipe ce s-au intalnit si in grupele editiei precedentele de Europa League, castig de cauza avand elvetienii, care au si fost ajutati sa treaca mai departe de grupe.

Insa s-au cam schimbat cateva lucruri de la precedentele intalniri, elvetienii avand acum un lot parca mai bun, dupa ce si-au adus un atacant de la Rennes, e Jordan Siebatcheu, in timp ce CFR Cluj a pierdut cativa jucatori importanti de la mijlocul terenului.

Drept urmare, voi merge pe formatia vizitatoare, mai precis, pe faptul ca elvetienii se vor impune cu miza rambursata in caz de joc egal, la meciul retur putandu-se intampla orice.
CFR Cluj – Young Boys
Pronostic: 
DNB 2
Cota: 
1.76 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: