Chelsea – Krasnodar ponturi pariuri 08.12.2020

Scris de chiriladavid2508/12/2020

Calificata de doua runde in optimile Ligii Campionilor, Chelsea isi joaca ultimul meci din grupa pe teren propriu, cu Krasnodar. Meciul va avea loc pe Stadionul „Stamford Bridge” din Londra si va incepe de la ora 22:00, Chelsea fiind favorita certa la victorie, avand o cota sub 1.35 la Betano.

⚽ 1. Chelsea.

Este castigatoare Grupei E, avand 13 puncte, 13 goluri marcate si 1 singur primit. E deja castigatoare a grupei, dupa ce a reusit sa castige cu Sevilla in ultimul meci, cu scorul de 4:0, avand astfel de partea ei duelurile directe cu formatie iberica.

Giroud a reusit un „poker” in meciul cu Sevilla, ultimul gol marcandu-l de la punctul cu var. Francezul a „recidivat” si in campionat, marcand in victoria cu Leeds, de acasa, egaland la 1 in minutul 27, celelalte doua goluri fiind marcate de Zouma si Pulisic.

Marocanul Hakim Ziyech ar fi singurul jucator indisponibil al lui Lampard pentru acest meci, el avand insa ceva sanse de a juca.

⚽ 2. Krasnodar.

Ocupa pozitia a 3-a in clasamentul din aceasta grupa, neputand fi detronata dupa aceasta pozitie, avand 4 puncte, cu 3 mai multe decat Rennes, echipa cu care a luat toate punctele de pana acum.

Unica victorie din aceasta grupa a obtinut-o chiar in precedentul joc, 1:0, acasa cu Rennes, singurul gol al meciului fiind marcat de Marcus Berg in minutul 71.

S-a impus la randul ei in ultima runda de campionat, 5:0, acasa cu Volvograd, cele 5 goluri fiind marcate de Suleymanov, Ari si Claesson, Victor Claesson si Ari marcand cate 2 goluri. Sergej Petrov si Dmitry Stotsky sunt accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Cu 4:0 s-a impus Chelsea in meciul din Rusia, Jorginho ratand un penalty in minutul 14, Hudson-Odoi, Werner, Ziyech si Pulisic inscriind cele 4 goluri.

⚽ 4. Chelsea – Krasnodar echipe probabile: 

Chelsea (4-3-3): Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Emerson; Jorginho, Kovacic, Havertz; Hudson-Odoi, Giroud, Pulisic.
Krasnodar (4-4-2): Safonov; Smolnikov, Martynovich, Sorokin, Ramirez; Wanderson, Kambolov, Vilhena, Claesson; Berg, Ari.

⚽ 6. Chelsea – Krasnodar ponturi pariuri

Chelsea – Krasnodar ponturi pariuri

Voi miza pe victoria lui Chelsea, victorie care sa vina cu cel putin 2 goluri marcate, fiind un meci de bifat pentru Chelsea, care chiar si cu rezervele ar trebui sa se impuna, acestia castigand in runda precedenta un alt joc fara o mare importanta, cel cu Sevilla.

De cealalta parte, nici pentru Krasnodar nu e un meci cu o miza mare, acestia obtinand calificarea in saisprezecimile Europa League, singurele puncte obtinute de Krasnodar in aceasta grupa venind cu ultima clasata, Rennes.

4 victorii la rand are Chelsea in aceasta grupa, toate cu minim 2 goluri inscrise, acestia avand 4 victorii si in ultimele 5 meciuri in toate competitile, toate cu minim 2 goluri marcate.
Chelsea – Krasnodar
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: