Chelsea – Manchester City ponturi pariuri 25.09.2021

Scris de Zamfi24/09/2021

Sambata cu incepere de la ora 14:30 avem super derby in Premier League. Chelsea si Manchester City se vor duela pe Stamford Bridge din Londra in cadrul rundei cu numarul 6 in campionatul Angliei. Partida va fi condusa la centru de Mark Oliver si se anunta una foarte spectaculoasa. In cele ce urmeaza va prezint cateva statistici ale celor doua formatii, iar la final veti gasi un pont argumentat.

Chelsea

Trupa pregatita de nematul Tomas Tuchel incepe etapa a 6-a de pe prima pozitie, fiind la egalitate de puncte (13) cu Liverpool si Manchester United. A marcat 12 goluri si a primit unul singur, avand alaturi de City cea mai buna defensiva din Premier League.

Romelu Lukaku s-a integrat excelent in primul 11 si are deja 3 goluri marcate. Kovacic, James si Alonso sunt si ei printre marcatorii din aceste prime etape din Premier League. Singurul gol primit a fost in remiza 1-1 din deplasare contra celor de la Liverpool.

A inceput bine si in grupele Champions League invingand acasa cu 1-0 pe Zenit, Romelu Lukaku marcand singurul gol al partidei. Din grupa londonezilor mai fac parte Juventus si Malmo.

Manchester City

”Cetatenii” au facut primul pas gresit din noul sezon chiar in runda precedenta unde a jucat pe teren propriu in fata lui Southampton, partida terminandu-se la egalitate 0-0.

Recent s-a calificat in optimile EFL Cup dupa ce a trecut cu 6-1 de micuta formatie Wycombe. Tot 6 goluri a marcat si in duelul din Champions League, invingand pe RB Leipzig. Din acea grupa mai fac parte PSG si Club Brugge.

Partida de la Londra se anunta foarte dificila prin prisma faptului ca intalneste un adversar foarte puternic, dar si prin absentele de ordin medical, neputandu-se baza pe John Stones, Mendy (suspendat) si Aymeric Laporte. Gundogan, Rodri si Zinchenko sunt si ei incerti pentru acest duel.

Intalniri directe

Chelsea s-a impus in ultimele 3 dueluri consecutive in fata lui City, ultima partida fiind chiar finala Champions League, incheiata cu victoria londonezilor, scor 1-0. In sezonul trecut din Premier League, Chelsea a castigat cu 2-1 in deplasare, dupa ce City castiga la Londra cu 3-1. In oferta Betano pariuri gasiti multe pronosticuri de goluri si va invit sa jucati pe acest duel.

Chelsea – Manchester City echipe probabile

Chelsea (3-4-2-1): Kepa – Christensen, Christensen, Azpilicueta – Alonso, Jorginho, Kovacic, James – Mount, Ziech – Lukaku.

Manchester City (4-2-3-1):Ederson – Walker, Dias, Ake, Cancelo – Fernandinho, Silva, De Bruyne – Gabriel Jesus, Sterling, Grealish.

Chelsea – Manchester City cote pariuri

Daca este in cautare de ponturi Premier League nu rata acest meci pentru ca sunt formatiile sunt foarte ofensive. Cota pentru cel putin 3 goluri este 2.05, iar pentru ambele marcheaza este 1.78.

Chelsea – Manchester City ponturi pariuri

Chelsea – Manchester City ponturi pariuri

Este greu de preconizat o castigatoare in acest duel, ambele formatii avand cele mai bune defensive din Premier League. Cred ca va fi o partida cu multe ocazii la ambele porti, jucatorii din teren avand capacitatea necesara sa produca spectacol.

Chelsea mi se pare echipa mai omogena si dupa venirea lui Lukaku a castigat si la capitolul posesie, belgianul castigand aproape toate duelurile cu adversarii directi. ”Cetatenii” par ca nu se descurca prea bine pe teren strain, pierzand pe terenul lui Tottenham, iar in deplasarea de Leicester s-a impus greu cu 1-0.

Chelsea este neinvinsa de 9 meciuri consecutive pe teren propriu in toate competitiile, iar in Premier League nu a primit gol pe Stamford Bridge. Cred ca diferenta va fi facuta de organizarea foarte buna din compartimentul defensiv al londonezilor si voi merge pe un pronostic sansa dubla 1X.
Zamfi
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Chelsea – Manchester City
Pronostic: 
sansa dubla 1X
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: