Chelsea – Morecambe ponturi pariuri 10.01.2021

Scris de Zamfi09/01/2021

Sambata cu incepere de la ora 15:30, pe Stamford Bridge din Londra, Chelsea o va intalni pe micuta Morecambe, intr-un duel total dezechilibrat din Cupa Angliei. La centru se va afla arbitrul Darren England si cu siguranta vom asista, in direct pe Eurosport, la un festival de goluri din partea formatiei lui Lampard.

Va prezint cateva statistici ale celor doua formatii:

⚽1. Chelsea

Nu traverseaza o perioada prea buna in acest moment, avand 3 partide consecutive fara victorie, dupa cele 2 infrangeri cu 1-3 impotriva lui Arsenal si Manchester City, si a remizei (1-1) de pe teren propriu contra lui Aston Villa.

Se afla pe locul 9 in Premier League cu un total de 26 de puncte, insa nu la distanta mare de primele locuri, remarcand inca o data ca in acest sezon avem un campionat foarte disputat in Anglia.

⚽2. Morecambe

Este o formatie de liga a 3-a de fotbal din Anglia, condusa de un manager scotian pe nume Derek Watt Adams, cunoscut mai degraba ca fost fotbalist al echipelor Motherwell si Ross Country, pentru care a bifat peste 100 de meciuri.

In liga in care evolueaza, Morecambe are 4 victorii consecutive, fiind in acest moment pe locul 7 cu 34 de puncte acumulate, la doar 6 puncte de primul loc al clasamentului.

Mendes Gomes este principalul marcator al formatiei cu 7 reusite, urmat de Adam Phillips cu 6, acesta din urma evoluand la echipe precum Liverpool si Norwich.

⚽3. Intalniri directe

Cele doua formatii nu s-au intalnit nicioadata intr-o partida oficiala.

⚽4. Chelsea – Morecambe echipe probabile:

Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga – Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Emerson – Kovavic, Jorginho, Gilmour – Hudson-Odoi, Abraham, Anjorin.
Morecambe (4-1-4-1: Halstead – Mellor, Davis, Lavelle, Hendrie – Songo – Slew – Phillips, Wilding, Gomes – Stockton.

⚽5. Chelsea – Morecambe cote pariuri

Daca sunteti pasionati de pronosticurile pe cornere, casa de pariuri online Unibet ne ofera o cota de 1.86 la acordarea peste 2.5 a acestor gen de faze pentru formatia oaspete, in timp ce pentru o cota mai safe puteti opta pentru pronosticul Chelsea castiga ambele reprize, cota fiind 1.55.
De asemenea, la casa de pariuri sportive Unibet, puteti gasi si alte pronosticuri interesante.

⚽6. Chelsea – Morecambe ponturi pariuri

Chelsea – Morecambe ponturi pariuri

Fara indoiala Chelsea va trece de micuta Morecambe, care nu are cum sa emita pretentii pe Stamford Bridge. Toate casele de pariuri ofera cote extrem de mici pentru victoria londonezilor, un lucru normal din toate punctele de vedere, iar de aceea m-am axat pe un pronostic care are sanse mari de reusita la o cota excelenta, oferita de casa de pariuri sportive Unibet.
Este vorba despre un pariu pe cartonase, indiferent de culoarea acestora, acordate echipei oaspete, care vom vedea cu totii ca vor comite multe faulturi, jucatorii lui Morecambe neputandu-se compara cu tehnicitatea si viteza de joc a celor de la Chelsea.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Chelsea – Morecambe
Pronostic: 
peste 1.5 cartonase oaspetii
Cota: 
2.00

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: