Chelsea – Watford ponturi pariuri 04.07.2020

Scris de Radu Oprea04/07/2020

Kevin Friend va arbitra partida dintre Chelsea si Watford, iar aceasta se va desfasura pe celebrul Stamford Bridge. Am analizat parcursul recent si nu numai al celor doua formatii si vin si va propun un pont cu o cota foarte buna.

Chelsea Watford Cote Pariuri 04072020

⚽1. Chelsea

Se bate pentru un loc in Liga Campionilor si implicit pentru ultima treapta a podiumului. Dupa 32 de etape are 54 de puncte, cu unul mai putin decat Leicester care e pe 3 si cu 2 in plus fata de United care e pe 2. A inscris in ultimele 7 dueluri si in 3 nu a primit gol.

Vine dupa un esec in derby-ul londonez cu West Ham, scor 2-3, dar inainte de asta avusese 5 victorii la rand. Acasa in precedentele 5 partide a incurcat-o doar Bayern Munchen, care de altfel a si invins-o.

Fikayo Tomori nu va putea evolua din pricina unei accidentari. Marco van Ginkel are si el probleme medicale, insa cel mai probabil pentru el va urma un nou imprumut.

⚽2. Watford

E chiar deasupra liniei rosii, fiind a 17-a clasata. A adunat 28 de puncte in 32 de runde cu unul mai mult decat Aston Villa si Bournemouth care sunt pe pozitii ce duc in Championship. A marcat in 3 din ultimele 5 jocuri si in vine dupa 4 in care a incasat gol.

Nu a mai castigat de 4 meciuri, iar in tot acest timp a obtinut doar un rezultat de egalitate. Deplasarile sunt marea ei probleme pentru ca in in precedentele 6 nu s-a impus si pe 5 le-a pierdut, ce-i drept, un esec venind dupa 120 de minute in Cupa Angliei.

Atacantul nigerian Isaac Success se pare ca nu va reveni prea curand pe gazon din cauza unor probleme medicale. Gerard Deulofeu are si el o accidentare grava care il va tine mult timp pe tusa. Daryl Janmaat e anuntat ca fiind de asemenea indisponibil.

⚽3. Intalniri directe

Chelsea a castigat precedentele 3 astfel de confruntari, iar in turul acestui campionat a facut-o cu scorul de 2-1. Ultima data pe Stamford Bridge s-a impus clar, cu 3-0.

⚽4. Chelsea – Watford echipe probabile:

Chelsea (4-3-3): Kepa – Azpilicueta, Zouma, Rudiger, M. Alonso – Mount, Jorginho, Kante – Willian, T. Abraham, Pulisic.
Watford (4-2-3-1): B. Foster – Mariappa, Kabasele, C. Dawson, Holebas – W. Hughes, Capoue – I. Sarr, A. Doucoure, R. Pereyra – Welbeck.

⚽5. Chelsea – Watford cote pariuri

Chelsea Watford Cote 04072020

⚽6. Chelsea – Watford ponturi pariuri

Chelsea – Watford ponturi pariuri

Mi se pare putin probabil sa vedem o surpriza aici si eu ma astept la o victorie destul de lejera a lui Chelsea. Nu isi permite un pas gresit pentru ca Manchester United ar putea sa o devanseze si astfel sa piarda locul de Liga Campionilor.

Lotul gruparii londoneze este mult mai valoros, iar asta se va vedea pe gazon. Elevii lui Frank Lampard au si avantajul terenului propriu, iar acolo in campionat vin dupa 3 succese in care conduceau la pauza si au fost adversari grei, City, Everton si Tottenham.

Watford vine dupa 3 deplasari pierdute, iar in 2 dintre ele erau in dezavantaj dupa prima repriza. Ea a fost invinsa si in tur de aceasta oponenta, iar dupa primele 45 de minute era condusa cu scorul de 1-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Chelsea – Watford
Pronostic: 
1/1
Cota: 
1.98 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: