Chelsea – Zenit ponturi pariuri 14.09.2021

Scris de chiriladavid2514/09/2021

Regina Europei, Chelsea, debuteaza in noua stagiune de Liga Campionilor, acasa, in fata propriilor suporteri, intr-un duel, in premiera, cu Zenit Sankt-Peterburg. Meciul va avea loc pe Stadionul „Stamford Bridge” din Londra si va incepe de la ora 22:00, facand parte din Grupa H. Vezi mai jos ce ponturi Champions League am oferit la acest joc.

⚽ 1. Chelsea.

E castigatoarea Ligii Campionilor si in acelasi timp, castigatoarea Super Cupei Europei, castigand finala Ligii Campionilor in fata lui Manchester City. A inceput foarte bine noua stagiune, ocupand pozitia a 2-a in Premier League, fiind la egalitate de puncte cu Manchester United, ambele avand 10 puncte in 4 runde.

A castigat in weekend, acasa, cu Aston Villa, meci in care a fost destul de dominata de adversar, dar in care a inscris 3 goluri din 4 suturi pe poarta, scor 3:0, combo-ul 1 si 3+ avand cota 1.73 la 888 Sport. Charly Musonda Jr. va absenta de la londonezi, el fiind accidentat grav, la fel si Christian Pulisic.

⚽ 2. Zenit.

Se afla la cea de a 3-a prezenta consecutiva in grupele Ligii Campionilor, in ultimele 2 editii nereusind sa termine mai sus de locul 4. Nu are probleme prea mari in Rusia Premier League, acolo unde are 17 puncte luate in 7 runde, golaveraj 16:8.

S-a impus in weekend, acasa, cu Akhmat Grozny, scor 3:1, meci in care au inscris Aleksandr Erokhin, Wendel si Malcolm, atat Claudinho, cat si Malcom intrand pe parcusul partidei, ei venind mai tarziu de la echipa nationala. Magomed Ozdoev Vyacheslav Karavaev sunt accidentatii rusilor.

⚽ 3. Intalniri directe.

Asa cum am scris si in introducere, cele doua formatii nu au avut ocazia de a se intalni pana acum.

⚽ 4. Chelsea – Zenit echipe probabile:

Chelsea (3-4-3): Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Kovacic, Jorginho, Alonso; Havertz, Lukaku, Mount.
Zenit (4-4-2): Kritsyuk; Sutormin, Lovren, Rakitskiy, Santos; Erokhin, Kuzyaev, Claudinho, Malcom; Dzyuba, Azmoun.

⚽ 5. Chelsea – Zenit cote pariuri

Avem mai multe match combos interesante la 888Sport, victorie Chelsea si gol marcat de Lukaku avand cota 1.74.

De asemenea, peste 2.5 goluri si gol marcat de Lukaku are cota 2.17, iar pariul GG3+ are cota 2.95.

⚽ 6. Chelsea – Zenit ponturi pariuri

Chelsea – Zenit ponturi pariuri

E o echipa destul de ciuda Chelsea, una care nu cauta neaparat sa isi impuna jocul, ci una specializata in a absorbi foarte bine atacurile adversarelor, o formatie reactiva, extrem de periculoasa pe contraatac.

Iar cum Zenit nu va veni neaparat sa atace in valuri pe Stamford Bridge, s-ar putea sa avem parte de un duel destul de echilibrat, unul pe care insa Chelsea il va castiga, probabil cu minim 2 goluri marcate.

Nu risc mai mult pe goluri si astfel am sa combin cele 2 pariuri cu un altul, intr-un bet combo final sub formula victorie Chelsea, peste 1.5 goluri si peste 6.5 cornere.

Chelsea – Zenit
Pronostic: 
Bet Combo: victorie Chelsea, peste 1.5 goluri si peste 6.5 cornere
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: