Chindia – Iasi ponturi fotbal 27.06.2020

Scris de Florin198126/06/2020

Chindia Targoviste si Poli Iasi se vor infrunta sambata de la ora 15.30 intr-o partida care va conta pentru etapa a 5-a din Romania Liga 1 – playout. Ambele formatii sunt in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, ceea ce mareste miza intalnirii, orice pas gresit cantarind enorm in acesta cursa.Chindia Poli Iasi Cote Pariuri 27062020 1. Chindia Targoviste

Prestatiile sale din playout sunt in mare acelasi precum cele din sezonul regulat, nu reuseste sa lege rezultate pozitive, o echipa care incearca sa puncteze pe contraatac si din faze fixe, 13 din cele 32 de goluri marcate stagiunea actuala de Liga 1 au fost din faze fixe.

Este echipa cu cei mai putini straini utilizati in Liga 1, 26 din cei 32 de jucatori utilizati de damboviteni sunt autohtoni. Nu se poate lauda cu o organizare defensiva foarte riguroasa, a incasat minim un gol in 26 din cele 30 de partide jucate campionatul acesta.

Cristian Cherchez este accidentat pentru aceasta intalnire, iar Yameogo este suspendat dupa e a fost eliminat pe finalul intalnirii cu Academica Clinceni.

2. Politehnica Iasi

Oaspetii nu au deloc traseul imaginat de conducerea clubului la startul campionatului, cand moldovenii sperau la un loc in playoff, insa acum sunt principala candidata la retrogradare.

Elevii lui Mircea Rednic au pierdut toate cele 3 meciuri disputate de la reluarea campionatului, rezultate care au aruncat-o pe ultimul loc, la 3 puncte de Hermanstadt, prima echipa aflata deasupra liniei rosii. Totusi 13 din cele 16 infrangeri suferite au fost la un singur gol diferenta, se poate spune ca a avut si destul ghinion.

Nu sunt probleme cu jucatori accidentati sau suspendati in tabara oaspetilor.

3. Intalniri directe

In sezonul regulat Chindia Targoviste s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1, iar la retur dambovitenii au scos o remiza in Moldova: 2-2.

4. Chindia – Iasi echipe probabile

  • Iasi (4-4-2): Aioani – Corbu, Martac, Pitian, Diallo – Barbu, Negut, Rata, Bic – Ivancic, Berisha.
  • Chindia (4-4-2): Rusu – Cabral, Klimavicius, Frasinescu, Serban – Gradinaru, Breeveld, Passaglia, Horsia – Omoh, Cristea.

5.Chindia – Iasi cote pariuri

Chindia Poli Iasi Ponturi Pariuri 27.06.20206. Chindia – Iasi ponturi pariuri

Chindia Targoviste – Politehnica Iasi ponturi pariuri

Iasiul nu se regaseste, are 3 infrangeri consecutive, dar exceptand partida cu Viitorul, in celelalte doua esecuri rezultatul a fost nedrept tinand cont de prestatia moldovenilor si de ocaziile avute.

Chindia va evolua teoretic acasa, dar in oricare situatie are nevoie de puncte pentru a scapa de retrogradare. Niciuna dintre formatii nu se poate lauda cu o defensiva foarte sigura, din acest motiv vom avea reusite pe tabela de marcaj.

Atat in linia de atac a oaspetilor, cat si in cea a gazdelor sunt jucatori capabili sa inscrie, dar totusi mizez pe un rezultat pozitiv la finalul intalnirii trecut in dreptul Chindiei, care mi se pare echipa mai inchegata, cu un moral mai bun.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Chindia Targoviste – Politehnica Iasi
Pronostic: 
Chindia Targoviste sansa sansa dubla 1X & 2-6 goluri
Cota: 
1.89 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: