Chindia – Universitatea Craiova ponturi pariuri 22.10.2021

Scris de Bmg22/10/2021

Vineri avem meciuri in Liga 1, iar Universitatea Craiova se deplaseaza la Chindia. Jocul este programat cu incepere de la ora 20.30, iar echipa oaspete are prima sansa la casa de pariuri online Betano. Eu voi analiza partida mai jos si cred ca am gasit o cota buna, care sa ne aduca profit. Vezi recomandarea mea!

⚽ 1. Chindia.

Echipa gazda ramane o trupa greu de batut si in acest sezon. Are acelasi stil ordonat pe faza de aparare si aglomereaza foarte bine mijlocul terenului. Cel mai probabil va adopta acelasi joc pe contraatac, pentru ca alta sansa nu are vineri.

Chindia vine dupa o remiza, in deplasare cu FC Botosani. A fost un rezultat excelent pentru ea, mai ales ca a fost dominata copios. O gasim pe locul 10 in campionat. De mentionat ca are o medie de sub un gol marcat pe meci, insa incaseaza foarte putin. Statisticile ei recomanda pronosticuri Liga 1 pe reusite putine.

Ca si probleme de efectiv, o sa mentionez ca vor lipsi Daniel Popa, Adrian Ionita ,Canteve, Baxevanos si Cornel Dinu, care inca nu si-au revenit dupa accidentari. Suciu a luat rosu la Botosani si este suspendat. Kocic mai are si el o etapa de suspendare.

⚽ 2. Universitatea Craiova.

Oltenii arata foarte bine in aceasta perioada si ii gasim pe locul 5 in Liga 1. Au mai redus distanta fata de liderul CFR Cluj, de care ii despart acum 8 puncte. Cu siguranta ca vor lupta in play-off pentru titlu.

Universitatea Craiova este in forma maxima si vine dupa o victorie categorica, acasa cu Academica Clinceni. A fost 5-0 atunci. Are o serie de 4 victorii la rand daca punem la socoteala si Cupa Romaniei, asa ca este normal sa jucam pariuri pe ea la Betano.

Sunt probleme in ceea ce il priveste pe Elvir Koljic, bosniacul lipsind runda trecuta. Ramane incert. Conte si Vladoiu nu sunt nici ei 100%, iar fel este situatia in cazul lui Papp si Mihai Roman.

⚽ 3. Chindia – Universitatea Craiova intalniri directe.

Aici avem o statistica interesanta, care ne spune ca cei de la Chindia au castigat cele mai recente 2 dueluri in Liga 1. De mentionat ca anterioarele 6 confruntari au fost toate sub 2.5 goluri.

⚽ 4. Chindia – Universitatea Craiova echipe probabile.

Chindia (4-4-2) : Cabuz – Capusa, Celea, Iacob, Martac – Corbu, Dulca, Serban, Cherchez – Florea, Negut.
Universitatea Craiova (4-3-3) : Pigliacelli – Capatana, Gaman, Sreciu, Bancu – Nistor, Cretu, Houri – Gustavo, Ivan, Markovic.

⚽ 5. Chindia – Universitatea Craiova cote pariuri.

Craiova este favorita in aceasta deplasare, iar Betano ne ofera cota de 1.95 la 2 final.
O cota foarte avem la GG, cu o valoare de 2.42.

⚽ 6. Chindia – Universitatea Craiova ponturi pariuri.

Chindia – Universitatea Craiova ponturi pariuri

Oltenii sunt fara discutie favoriti si totul ii recomanda in aceasta deplasare. Stau mai bine in clasament, au un lot net superior, plus ca traverseaza o forma excelenta. U Craiova vine dupa 4 victorii si jocul prestat este de calitate. In aceste 4 partide are un golaveraj 15-0, asa ca nu vad cum ar putea sa se impiedice de un adversar care cu greu se intalneste cu victoria.

Chindia nu poate duce lupta la mijlocul terenului, plus ca diferenta se va face pe faza de atac in special, acolo unde gazdele au o medie de sub o reusita pe meci, in timp ce craiovenii marcheaza la foc automat.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Chindia – Universitatea Craiova
Pronostic: 
2 final
Cota: 
1.98 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: