Chindia – Viitorul ponturi pariuri 14.05.2021

Scris de Radu Oprea14/05/2021

Pe stadionul Municipal Buzau se intalnesc Chindia si Viitorul. Duelul deschide etapa cu numarul 8 din play-out. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii si statistici despre ambele formatii, dar si un pont cu o cota destul de buna.

⚽1. Chindia

Conduce clasamentul pentru ca dupa injumatatire si 7 runde parcurse in play-out are 35 de puncte. In 7 din ultimele 9 confruntari a marcat si in 8 din precedentele 10 nu a incasat gol, asadar are o defensiva excelenta.

Este neinvinsa de 7 dueluri, timp in care a obtinut 4 victorii, deci este intr-o forma cat se poate de buna. Nu a pierdut in ultimele 5 partide considerate pe teren propriu si pe 3 dintre ele le-a castigat.

Tomas Diaz, Cristian Cherchez, Andrei Pitian si Marian Aioani se pare ca vor lipsi din pricina unor accidentari. Tiberiu Capusa, Paul Iacob si Marco Dulca sunt imprumutati de la adversara de acum si cel mai probabil nu vor putea fi utilizati.

⚽2. Viitorul

Se afla chiar deasupra locurilor care duc la baraj si asta pentru dupa injumatatire si 7 etape din play-out are doar 26 de puncte. A inscris in 3 din ultimele 4 jocuri si in 3 dintre ele nu a primit gol.

Are o singura infrangere in cele 4 dispute la care am facut referire mai sus si pe 2 le-a castigat. S-a impus doar intr-una din precedentele 6 deplasari si pe 3 le-a pierdut. Cifrele ei ma fac sa spun ca pe biletul zilei azi ar trebui sa fie si pronosticul meu.

Virgil Ghita si Carlo Casap sunt accidentati de ceva timp si sezonul pare incheiat pentru ei. Jon Gaztanaga, Damien Dussaut si Cosmin Matei nu au facut parte din lot impotriva Argesului si este posibil sa absenteze si acum.

⚽3. Intalniri directe

Cele 2 meciuri care au avut loc intre ele in campionatul regulat s-au incheiat la egalitate, 0-0 la Ovidiu si 1-1 la Giurgiu, cu dambovitenii in postura de gazde. Inainte de asta ambele avusesera cate 2 victorii pe teren propriu, Viitorul cu 4-1 si Chindia cu 2-1.

⚽4. Chindia – Viitorul echipe probabile:

Chindia (4-4-2): D. Moldovan – Martac, Celea, Fomba, C. Dinu – C. Negut, V. Rata, A. Serban, D. Dumitrascu – D. Popa, Neicutescu.
Viitorul (4-3-3): V. Cojocaru – R. Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc – A. Ciobanu, Artean, Grameni – A. Chitu, Tsoumou, Jo Santos.

⚽5. Chindia – Viitorul cote pariuri

La Betano Romania avem o cota de 2.27 daca mizam pe sub 0,5 goluri in prima repriza.
Daca mizam pe minim un penalty acordat in meci primim de la casa de pariuri Betano o cota de 2.47.

⚽6. Chindia – Viitorul ponturi pariuri

Chindia – Viitorul ponturi pariuri

Incep prin a spune ca este un meci din Liga 1 si stim cu totii ca in competitia interna spectacolul cam lipseste. Ambele formatii au aratat bine recent pe faza defensiva si de aceea eu cred ca nu vom vedea un scor fluviu.

Chindia are o aparare excelenta, care a incasat doar un gol in ultimele 7 partide. Atacul a inscris insa doar de 2 ori in precedentele 4 dispute. Echipa lui Emil Sandoi vine dupa 7 confruntari in care au fost maxim 2 reusite pe tabela.

Viitorul vine dupa 2 jocuri in care nu a primit gol, asadar linia de fund a fost greu de depasit. Ea insa a marcat doar in 2 din ultimele 8 deplasari, deci ofensiva sufera pe teren strain. De fiecare data cand nu a facut-o nici nu s-a depasit borna de 2 goluri.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Chindia – Viitorul
Pronostic: 
total goluri 0-2
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: