Cipru – Croatia ponturi pariuri 08.10.2021

Scris de Johnny08/10/2021


Croatia merge dupa cele trei puncte in Cipru, acolo unde cele doua reprezentative se vor intalni in etapa a saptea a grupei H din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Confruntarea va avea loc de la ora 21:45 pe AEK Arena din Larnaca.

⚽ 1. Cipru.

Traverseaza o forma foarte modesta. In septembrie a disputat trei meciuri si a fost invinsa de fiecare data la minim doua goluri diferenta si fara sa inscrie gol. Este ultima clasata in grupa, fiind depasita chiar si de Malta. N-a marcat decat un gol in cele sase meciuri din preliminarii.

Cele patru puncte au fost obtinute din partidele cu Slovenia si Slovacia. Are pana acum doar partide de NG. Nu cred ca are vreo sansa in fata Croatiei, chiar daca in tur s-a tinut destul de bine. Si de data aceasta probabil se va baricada in propria jumatate de teren si va incerca sa loveasca pe contre.

Pieros Sotiriou va reveni in primul 11 dupa ce a ratat partidele din septembrie. El este golgheterul din lotul actual, cu 10 reusite. Makris, Laifis si Kousoulos sunt cei mai importanti jucatori care n-au fost convocati.

⚽ 2. Croatia.

E echipa pe care va miza multa lume care alege sa parieze ponturi si pariuri de 1×2. In mod normal n-ar trebui sa intampine probleme pe terenul ultimei clasate. Are mare nevoie de toate cele trei puncte deoarece lupta pentru locul 1 e stransa, momentan fiind la egalitate cu Rusia.

A castigat patru din cele sase partide disputate. A fost incurcata in doua din cele trei deplasari efectuate. N-a invins-o departe de casa decat pe Slovacia. Pana acum s-a prezentat excelent din punct de vedere defensiv. A luat un singur gol, iar acum are in fata echipa cu cel mai slab atac.

Zlatko Dalic se confrunta cu ceva probleme de efectiv. Juranovic, Lovren si Ivusic nu mai fac parte din lot, fiind nevoiti sa se retraga din cauza accidentarilor.

⚽ 3. Cipru – Croatia intalniri directe.

Croatii s-au impus la limita in tur, cu 1-0. Acestia au dominat copios confruntarea si au tras 14 suturi spre poarta adversa.

⚽ 4. Cipru – Croatia echipe probabile.

Cipru(3-4-3): Michail – Karo, K. Sotiriou, Katelaris – Psaltis, Kastanos, Artymatas, Avraam – Loizou, P. Sotiriou, Pittas.
Croatia (4-3-3): Livakovic – Uremovic, Vida, Caleta-Car, Barisic – Brozovic, Kovacic, Modric – Ivanusec, Kramaric, Perisic.

⚽ 5. Cipru – Croatia cote pariuri.

Cota la peste 2.5 goluri e destul de mare la Get's Bet, de 2.00. Pentru gol in prima repriza cota e de 1.44.

⚽ 6. Cipru – Croatia ponturi pariuri.

Cipru – Croatia ponturi pariuri

Croatia pare sa aiba o misiune foarte usoara in deplasarea de vineri. Adversara sa evolueaza modest in aceste preliminarii, iar in cele trei partide din septembrie s-a prezentat catastrofal. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este uriasa, mai ales acum ca cipriotii sunt depasiti in clasamentul grupei inclusiv de Malta.

Echipa croata nu-si permite sa piarda puncte intr-o astfel de deplasare. Lupta pentru locul 1 este mult prea stransa, astfel ca Croatia va fi extrem de motivata sa ramana si dupa aceasta etapa in fruntea ierarhiei. Bineinteles ca voi merge pe mana oaspetilor, iar pentru o cota mai mare aleg si intervalul de 2-5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Cipru – Croatia
Pronostic: 
2 si 2-5 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: