Cipru – Slovenia ponturi pariuri 30.03.2021

Scris de Bmg29/03/2021

Slovenia este favorita in Cipru, dar eu opinez ca partida este mult mai echilibrata decat o arata cotele. Se joaca marti, cu incepere de la ora 19.00 si conteaza pentru grupa H din calificarile la Cupa Mondiala. Eu am analizat mai jos disputa si iti propun un pariu interesant. Cred ca putem face profit cu o cota buna. Vezi in continuare ce iti recomand.

⚽ 1. Cipru.

Cipriotii nu au inceput rau aceasta grupa, cu toate ca au adunat un singur punct dupa primele 2 partide. Au remizat acasa cu Slovacia si apoi au pierdut la limita in Croatia. Stau bine pe faza de aparare, dar problema este in atac si sunt fara gol marcat.

Cipru nu se gandea la calificare inainte de startul preliminariilor si este cert ca o vom vedea pe ultimele locuri. A inregistrat o singura victorie in ultimele 13 partide disputate. Nu gasesc ce o poate recomanda intr-un astfel de duel si tocmai de aceea iti spun ca poti pune pariuri pe sloveni la Betano, casa de pariuri care ofera un super bonus clientilor noi. Toate detaliile ofertei le poti citi in articolul Cod bonus Betano.

Trecand acum la capitolul probleme de efectiv, o sa mentionez ca Anthony Georgiou s-a accidentat inainte de startul campaniei, in timp ce Demetrious Demetriou este si el absent.

⚽ 2. Slovenia.

Slovenii au impresionat la debutul in grupa, castigand acasa cu Croatia (1-0). Au mers apoi la Moscova unde au pierdut in fata Rusiei (1-2). Interesant ca aceea a fost singura infrangere din ultimele 10 partide disputate. Poti pune aici ponturi pe ei pe biletul zilei cota mare.

Slovenia a aratat in ultimul timp bine pe faza de aparare. A incasat doar in 2 meciuri din precedentele 10 jucate. Ilicic a marcat un gol senzational in Rusia si se pare ca a trecut peste problemele personale care l-au tinut departe de gazon mult timp.

Benjamin Verbic si Jaka Bijol sunt in continuare absenti.

⚽ 3. Cipru – Slovenia intalniri directe.

Aceste nationale s-au confruntat cel mai recent in 2018, in Liga Natiunilor. Interesant ca Cipru a scos 4 puncte atunci din cele doua partide.

⚽ 4. Cipru – Slovenia echipe probabile.

Cipru (3-4-3) : Michael; Kousoulos, Soteriou, Laifis; Psaltis, Artymatas, Kyriakou, Ioannou; Tzionis, Sotiriou, Pittas.
Slovenia (4-3-3) : Oblak; Skubic, Blazic, Mevlja, Balkovec; Vetrih, Kurtic, Lovric; Ilicic, Sporar, Zajc.

⚽ 5. Cipru – Slovenia cote pariuri.

La Betano gasim o cota de 1.82, pentru pariul „Peste 8.5 cornere”. Tot la Betano cred ca merge si o cota mai mare, de 3.35 pentru selectia „Josep Ilic inscrie”.

⚽ 6. Cipru – Slovenia ponturi pariuri.

Cipru – Slovenia ponturi pariuri

Eu voi merge aici pe favorita caselor de pariuri, pentru ca echipa oaspete mi se pare net superioara. Traverseaza si o forma destul de buna, a batut Croatia la debutul in grupa, plus ca in Rusia a avut si mult ghinion. Am aratat in analiza cat de slab merge Cipru in aceasta perioada si nu gasesc aspecte care sa o recomande contra unui adversar ce se gandeste la calificare. Asadar, pariul in 2 final cred ca merge la sigur.

Pentru a mari cota o sa mai pariez ca Cipru nu inscrie. Gazdele sunt fara gol pana acum in grupa, in timp ce apararea Sloveniei este la cel mai inalt nivel. Oaspetii au luat gol doar in 2 din ultimele 10 partide disputate.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cipru – Slovenia
Pronostic: 
Slovenia castiga la 0
Cota: 
2.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: