Sorana Cîrstea – Belinda Bencic ponturi pariuri 05.02.2021

0

Așa cum era de așteptat, Sorana a trecut fără drept de apel în primul tur de la Grampians Trophy, însă în optimile de finală va avea parte de un adversar mult mai greu și anume Belinda Bencic. Cele două se vor duela pentru un loc în faza sferturilor de finală, unde o posibilă adversară este Kudermetova.

Cirstea Bencic Cote Pariuri 04022021

1. Sorana Cîrstea

După ce a beneficiat de retragerea lui Alison Riske, adversara pe care Sorana a întâlnit-o în primul tur n-a avut nicio șansă în fața acesteia, conaționala noastră cedând doar 2 game-uri.

Winbet Fara Depunere

Cu ajutorul acestei victorii, Cîrstea a confirmat forma excelentă arătată la finalul anului precedent, când a reușit să câștige competiția ITF de la Dubai, desfășurată tot pe hard outdoor.

Având în vedere forma din ultima perioadă, probabil unul din ponturile tenis care va fi jucat de mulți pariori este: victorie Sorana.

2. Belinda Bencic

Partida din cadrul optimilor de finală de la Grampians Trophy va reprezenta primul meci pentru Belinda după o pauză de aproape 5 luni. Ultima sa partidă a avut loc pe zgura de la Roma, unde a fost învinsă în turul secund.

În comparație cu sezoanele 2018 și 2019, Bencic a avut o evoluție modestă în 2020, în special pe hard, unde a reușit să se impună doar în 6 meciuri din 11 disputate. Va fi interesant să vedem dacă elvețianca va reuși să-și recapete ritmul și să fie pregătită pentru Australian Open.

3. Intâlniri directe

Partida din cadrul turneului Gramphians Trophy (Melbourne) va consemna prima confruntare directă dintre cele două jucătoare și conform cotelor se anunță un prim duel foarte echilibrat.

4. Cote pariuri

Pentru un prim set strâns, cu minim 10 game-uri disputate, avem cota 2.20.
De asemenea, regăsim în ofertă cota 1.47 pentru minim un set câștigat de Sorana, o cotă care pare excelentă.

Sorana Cîrstea – Belinda Bencic ponturi pariuri

Bzc Promo
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Chiar dacă a avut parte de o adversară modestă în primul tur, Sorana a arătat seriozitate în joc și totodată încredere ridicată, datorată probabil și turneului câștigat la final de 2020. La cum s-a prezentat în aceste ultime partide, Cîrstea pare foarte motivată în acest debut de an și consider că poate să câștige primul set în fața Belindei.

Bencic nu are ritmul competiției, nu a mai jucat un meci de luni bune, iar atunci când a făcut-o, s-a întâmplat pe zgură, astfel că va trece ceva timp din meci până va reuși să se adapteze, iar Sorana poate profita.

Conaționala noastră a servit excelent în fața Oksanei Kalashnikova, având procentaje de peste 65% pe primul serviciu, lucru care va conta enorm în fața unei jucătoare precum Bencic, care returnează destul de bine.

Sorana Cîrstea - Belinda Bencic (ora 01:00)
Pronostic: Primul set - CîrsteaCota: 2.08

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here