Sorana Cirstea – Misaki Doi ponturi pariuri 08.10.2021

0

Sorana Cirstea pare a avea un prim tur facil in turneul de la Indian Wells, intalnind o jucatoare nipona extrem de rezistenta in schimburile de mingi, in persoana lui Misaki Doi, care insa nu are nicio lovitura agresiva in arsenal. Meciul dintre cele doua este programat in startul zilei de la Indian Wells, la ora 21:00, urmand sa fie transmis in direct pe Digisport 2.

1. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea este o prezenta constanta in top 50 WTA in ultimul sezon, ocupand in prezent locul al 40-lea.

Dupa un sezon de hard nord american destul de nefast, Sorana Cirstea a atins faza sferturilor de finala pe hard-ul de la Portoroz, unde a fost invinsa de Jasmine Paolini.

Ultimul turneu la care a luat parte a fost la Ostrava, unde a fost invinsa prematur de la Anett Kontaveit, inca din primul tur.

2. Misaki Doi

Jucatoarea din Japonia, in varsta de 30 ani, se afla in prezent pe locul 109 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare fiind locul al 30-lea.

In ultimele 10 meciuri disputate, Misaki Doi a obtinut doar 3 victorii, forma sa fiind una destul de modesta.

Japoneza a invins-o in primul tur de la Indian Wells pe Ann Li, intr-un meci intins pe 3 seturi foarte disputate, incheiat cu 7-5 in favoarea lui Doi.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 3 ori pana acum, toate cele 3 partide fiind castigate de Sorana Cirstea, insa ultima a avut loc in 2017, pe zgura de la Madrid.

4. Cote pariuri

Sorana Cirstea a castigat toate cele 3 meciuri directe, iar pentru victoria romancei in minimum de seturi avem cota de 2.02.
Ultimul meci direct a fost decis in 3 seturi, iar pentru un meci ce va avea set decisiv putem profita de o cota de 2.35.

5. Sorana Cirstea – Misaki Doi ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Sorana Cirstea este o jucatoare mult mai agresiva decat adversara sa, ceea ce ii confera un avantaj substantial pe aceasta suprafata. Misaki Doi a depus un efort semnificativ in primul tur, trecand in 3 seturi disputate de Ann Li, urmand sa se resimta fizic.Sorana Cirstea deseori a inceput bine astfel de turnee si ma astept sa confirme statutul de favorita in aceasta partida, obtinand o victorie facila.

Sorana Cirstea - Misaki Doi
Pronostic: Sorana Cirstea -2.5 game-uri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 65.5%
Castigate: 57/87
E o limita optimista a celor de la Superbet care cred eu se va modifica pe masura ce se va paria pe ea. Japoneza, ca toate compatrioatele ei cu exceptia lui Osaka, stau foarte prosta la capitolul serviciu din cauza staturii minione care le impiedica sa aiba un serviciu puternic sau bine plasat.

Chiar daca la US Open in meciul cu Sanders a reusit sa serveasca 3 asi sau acum putin la Chicago a pus 2 asi in meciul cu Bouzkova, nu cred ca va putea repeta performanta in meciul de astazi.

Sorana Carstea sta bine la retur si cred ca vor fi putine ocazii cand Doi o sa putea pune pe picior gresit cu serviciul, si doar din noroc va reusi sa-i serveasca asi.

Sorana Cirstea - Misaki Doi
Pronostic: Doi sub 1.5 asi Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here