Sorana Cîrstea – Oksana Kalashnikova ponturi 03.02.2021

0

După ce inițial trebuia să joace împotriva americancei Alison Riske, conaționala noastră, Sorana Cîrstea, pare să aibă un meci facil în primul tur de la Grampians Trophy, contra jucătoarei Oksana Kalashnikova. Cea care se va impune în acest meci o va avea drept oponentă în turul următor pe Belinda Bencic, favorita cu numărul 2 a turneului.

1. Sorana Cîrstea

Una dintre cele mai în formă jucătoare românce, Sorana, vine la această competiție după ce în luna decembrie a câștigat turneul ITF de la Dubai, învingând jucătoare precum Krejcikova, Hercog sau Siniakova.

Conaționala noastră își dorește să aibă un an mai bun decât precedentul, iar finalul sezonului 2020 îi oferă încredere din acest punct de vedere.

Cîrstea a trecut de 7 ori în turul secund la Australian Open din 12 participări, așa că prezența la acest turneu ar trebui să îi fie de folos pentru Grand Slamul de săptămâna următoare.

2. Oksana Kalashnikova

O prezență neașteptată la această competiție este a jucătoarei Kalashnikova, care nu a jucat niciun meci în 2020 la simplu, iar în 2019 a disputat doar 2 partide. Jucătoarea din Georgia s-a concentrat mai mult pe turneele de dublu, însă și-acolo a avut rezultate dezastruoase.

betano euro 2020 v2

La cum s-a prezentat în ultimii ani Oksana, pare să se îndrepte către retragerea din tenis, având în vedere că accidentările și rezultatele modeste nu o recomandă pentru nimic altceva. Având în vedere că a jucat foarte puțin în ultima vreme, unul din ponturile tenis care probabil va fi jucat de majoritatea pariorilor este: 2-0 Sorana.

3. Intâlniri directe

Partida din cadrul turneului Gramphians Trophy (Melbourne) va reprezenta prima confruntare directă dintre cele două jucătoare, iar românca este favorită certă în acest prim duel.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a lui Cîrstea, la o diferență de minim 7 game-uri, avem cota 2.05.

Sorana Cîrstea – Oksana Kalashnikova ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
La fel ca și bookmakerii, cel mai probabil vom vedea o demonstrație de forță a Soranei, care va avea parte mai degrabă de un antrenament decât de un meci oficial. Lipsa meciurilor Oksanei își va spune cuvântul, iar acest meci nu consider că va depăși pragul de 18 game-uri.

Așa cum am menționat și în articol, Kalashnikova n-a mai jucat o partidă oficială de apoape 2 ani de zile, iar atunci când a făcut-o a pierdut ultimele 4 partide fără să fie nevoie de mai mult de 18 game-uri disputate.

Cîrstea se află teoretic la polul opus, luând în calcul faptul că a terminat anul 2020 cu un turneu câștigat, tot pe hard outdoor, așa că toate argumentele sunt în favoarea ei și doar o zi dezastruoasă ar face-o pe româncă să nu câștige clar acest duel.

Sorana Cîrstea - Oksana Kalashnikova (ora 03:00)
Pronostic: Sub 18.5 game-uri Cota: 1.86

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here