Sorana Cirstea – Darya Kasatkina ponturi pariuri 04.06.2021

Scris de adrian198103/06/2021

Turneul de la Roland Garros a ajuns la meciurile din turul 3 iar Sorana Cirstea a reusit sa atinga aceasta faza a competitiei si se va lupta pentru calificarea in turl 4 cu rusoaica Dary Kasatkina. Meciul este programat de la ora 14:00 pe terenul 14 si va fi transmis in direct pe Eurosport.

1. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea este pe locul 54 in clasamentul WTA si se pare ca abia acum la 31 de ani s-a maturizat ca jucatoare si a atins nivelul sau cel mai bun de joc. Are un an foarte bun inceput cu  sferturi de finala la Mebourne, tur 3 la Australian Open si tur 2 la Dubai si Miami.

Pe zgura, suprafata ei favorite au aparut rezultatele importante in acest sezon: a castigat turneul de la Istanbul fara sa cedeze vreun set si a ajuns in finala la Strasbourg pierzand la Krejcikova. Aici la Roland Garros a trecut in primul tur relative usor de Johana Konta iar in turul second a invins-o pe italianca Trevisan dupa un meci lung si foarte disputant de 3 seturi.

2. Darya Kasatkina

Kasatkina are 24 de ani si este pe locul 37 in lume, si anul acesta pare cel mai bun an din cariera sa. La inceputul anului a castigat turneul pe hard de la Melbourne dupa care s-a impus la St. Petersbourg tot pe hard.

Sezonul de zgura nu este insa la acelasi nivel, s-a oprit in turul secund la Istanbul, la Madrid si la Parma si a fost eliminate din primul tur la Roma. In primele 2 tururi aici la Roland Garros, a castigat cu Doi si, surprinzator, cu Bencic careia i-a administrat un dublu 6-2.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit pana acum o singura data in circuit, in mai 2018 la turneul de la Madrid, meci castigat usor de rusoaica cu 6-4, 6-1. Sorana are, asadar, sansa revansei acum.

4. Cote pariuri

Darya Kasatkina este favorita sa castige acest meci in opinia caselor de pariuri avand o cota de 1.63, Victoria Soranei Cirstea fiind cotata la 2.58. Un meci scurt de 2 seturi are o cota de 1.60, in timp ce un meci de 3 seturi are cota 2.25

5. Sorana Cirstea – Darya Kasatkina ponturi pariuri

Sorana Cirstea – Darya Kasatkina (ora 14:00) ponturi pariuri

Pontul meu la acest meci vine pe serviciul rusoaicei, serviciul care a functionat perfect in meciul cu Bencic si nu vad de ce n-ar functiona si in meciul cu Sorana.

Cirstea nu este o jucatoare careia e dificil sa-i servesti asi, de multe ori merge pe intuitive si allege partea unde sa se pozitioneze pentru retur, nu are o alonja lunga in brate pentru a agata mingile de la distanta.

Consider ca 2 asi pentru Kasatkina pot fi reusiti inca din primul set, limita este destul de jos, mai ales daca tinem cont de cum a servit Kasatkina in meciul cu Bencic.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Sorana Cirstea – Darya Kasatkina (ora 14:00)
Pronostic: 
Kasatkina – peste 1.5 asi
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: