Sorana Cirstea – Veronika Kudermetova ponturi pariuri 01.09.2021

0

Sorana Cirstea este ultima romanca care intra in competitie la US Open urmand sa o intalneasca, in primul tur, pe Veronika Kudermetova, intr-un meci programat pe terenul nr. 14 dupa ce se vor disputa doua meciuri masculine, deci probabil nu mai devreme de 21:30.

1. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea are 31 de ani si este pe locul 38 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare a sa fiind locul 21 in august 2013. Cu un US Open reusit, Sorana ar putea sa se apropie de cea mai buna clasare a sa mai ales ca nivelul de joc aratat in ultimul timp este unul destul de bun.

Sunt multe rezultate bune pentru Sorana in acest an care pot fi mentionate, un tur 3 la Australian Open, turneu castigat la Istanbul, pe zgura, finala la Strasbourg, tot pe zgura, optimi de finala la Roland Garros si tur 3 la Wimbledon.

La turneele premergatoare US Open, pe hardul american, Sorana a castigat un singur meci, cu Riske la Montreal unde apoi a pierdut la Azarenka iar la Cincinnati si Chicago a pierdut din primul tur la Teichmann respectiv Martincova.

2. Veronika Kudermetova

Kudermetova are 24 de ani si este clasata pe pozitia 31 in clasamentul WTA. Rusoiaca are un sezon acceptabil dar rezultatele lipsesc tocmai pe suprafetele rapide pe care in anii trecuti reusea performante mult mai bune.

In  afara de finala reusita la inceputul anului la Abu Dhabi, Veronika nu a mai reusit decat sa castige turneul pe zgura de la Charleston sis a ajunga in semifinale, tot pe zgura la Istanbul. Pe iarba a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate iar la Kocurile Olimpice a pierdut la Muguruza in primul tur.

A mai jucat, inainte de US Open, la Montreal si Cincinnati, in ambele turnee s-a oprit in turul second invinsa fiind de Sakkari la Montreal si de Kvitova la Cincinnati.

3. Intalniri directe

O singura intalnire directa este consemnata intre cele doua jucatoare si aceea veche de 5 ani , in 2016 pe zgura la Biarritz, Cirstea s-a impus atunci cu 6-1, 6-4.

4. Cote pariuri

Sorana Cirstea are o cota de 3.10 la victorie iar o victorie pentru Kudermetova primeste cota de 1.35. Pentru un meci scurt de 2 seturi, agentiile ofera o cota de 1.38 in timp ce un meci care are nevoie de set decisiv este cotat la 2.75.

5. Sorana Cirstea – Veronika Kudermetova ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 63.6%
Castigate: 49/77
E foarte dificil de anticipat cum o sa curga acest meci, ambele jucatoare au cam dezamagit inaintede US Open, in special Sorana Cirstea de la care se asteptau multe dupa jocul bun de la Wimbledon.

Romanca este o jucatoare care se mobilizeaza foarte bine la turneele de grand slam, tocmai de aceea nu cred ca se mai poate repeta o infrangere precum cea cu Teichmann de la Montreal.

Pe de alta parte, nici Kudermetova nu este constanta in joc astfel incat sa joace bine pe tot parcursul meciului, astfel ca eu cred ca sunt sanse ca meciul se se duca in set decisiv asta daca Cirstea va reusi sa aiba un nivel decent de joc.

Sorana Cirstea - Veronika Kudermetova
Pronostic: peste 2.5 seturi Cota: 2.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here