Sorana Cirstea – Aryna Sabalenka ponturi 29.03.2023

Scris de adrian198129/03/2023
1
4.80
X
0.00
2
1.18
Sorana Cirstea
Aryna Sabalenka
COTA PONT
1.64

performanta extraordinara pentru Sorana Cirstea care dupa ce a ajuns in sferturi la Indian Wells repeta performanta si aici la Miami. Pentru un loc in careul de asi o va infrunta pe Aryna Sabalenka intr-un meci programat pentru ora  21:00.

Sorana Cirstea

  • Sorana Cirstea pare ca isi atinge in sfarsit potentialul dupa atat de multa vreme si reuseste 2 turnee excelente in America.
  • Forma pe care a aratat-o romanca in aceasta luna este una deosebita, ea reusind sa castige meciuri cu jucatoare de top si aflate in forma buna.
  • Pentru un loc in sferturile acestui turneu le-a invins pe rand pe: Contreras Gomez, Garcia, Muchova si Vondrousova, toate victoriile fiind in minim de seturi.

Aryna Sabalenka

  • Sabalenka este a doua jucatoare a lumii si in acest an pare ca in sfarsit si-a gasit cadenta cu care se poate lupta cu Swiatek pentru sefia clasamentului WTA.
  • Dupa ce a castigat Australian Open, bielorusa a ajuns in finala la Indian Wells, oarecum surprinzator desi suprafata mai lenta o dezavantaja.
  • Aici la Miami a jucat 3 meciuri reusind victorii convingatoare cu Rogers, Bouzkova si Krejcikova fiimnd cotata ca principala favorita la trofeu.

Intalniri directe

Acest meci este prima intalnire directa intre cele doua jucatoare, ele nemaiavand ocazia sa se intalneasca pana acum in circuit.

Cote pariuri

Sabalenka este vazuta de agentiile de pariuri ca mare favorita la victorie, cu o cota de 1.18, o surpriza reusita de Cirstea avand cota 4.80.

Sorana Cirstea – Aryna Sabalenka ponturi pariuri

Chiar daca Sorana Cirstea a reusit cateva meciuri foarte bune in ultima luna cred ca Sabalenka este de cu totul alt nivel fata de adversarele romancei pana acum.

Sabalenla este si ea in forma de zile mari, tocmai a demolat-o pe Krejcikova cea cu care avusese meciuri echilibrate la Dubai si Indian Wells, asta dupa ce pierduse doar 3 game-uri cu Bouzkova.

Cred ca forta in lovituri pe care o are Sabalenka, serviciul foarte bun, prospetimea fizica si constanta de care a dat dovada in joc in ultimul timp, ii pot aduce Sabalenkai o victorie in minim de seturi
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Sorana Cirstea – Aryna Sabalenka
Pronostic: 
Sabalenka 2-0
Cota: 
1.64 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: