Sorana Cirstea – Elina Svitolina ponturi pariuri 10.10.2021

0

Sorana Cirstea este una din cele trei romance prezente in turul 3 la Indian Wells dar deja nu mai este o surpriza, Sorana reusind in acest sezon multe astfel de prezente. Pentru accederea in optimi o va avea adversara pe Elina Svitolina intr-un meci programat sa se desfasoare incepand cu ora 22:30 si care va putea fi urmarit pe unul din canalele Digi Sport.

1. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea este pe locul 40 in lume si la cei 31 de ani pe care-i are pare sa fi atins maturitatea sa ca jucatoare reusind in acest sezon multe prezente in fazele avansate ale turneelor la care a participat. Turneu pe zgura castigat la Istanbul, finala tot pe zgura la Strasbourg, tur 4 la Roland Garros, tur 3 la Wimbledon sau sferturi de finala pe hard ;la Portoroz acum 2 saptamani.

Aici la Indian Wells a intrat direct in turul secund unde a intalnit-o pe japoneza Misaki Doi care desi n-a jucat deloc rau, n-a avut nicio sansa, romanca reusind un joc foarte bun, mereu agresiva si ofensiva, exact cum ii place ei sa joace.

2. Elina Svitolina

Svitolina are 27 de ani si este pe locul 7 in clasamentul WTA, este una din jucatoarele cele mai constante din circuit avand o lunga perioada de cand este in top 10. In acest sezon a jucat extraordinar pe hard, a castigat turneul de la Chicago de dinainte de US Open, apoi la US Open  a ajuns pana in sferturi de finala iar la Jocurile Olimpice a cucerit medalia de bronz.

Si Svitolina a intrat direct in turul 2 la acest turneu si a intalnit-o pe Martincova cu care nu a avut un meci atat de usor precum se anticipa. Martincova a jucat foarte bine in setul 2 cand a reusit si 2 breakuri dar totusi jucatoarea din Ukraina a fost mai puternica psihic si a castigat setul in prelungiri.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit pana acum de 2 ori, ambele meciuri s-au disputat pe zgura si ambele au fost castigate de Svitolina in minim de seturi, prima data la Roland Garros in 2016, apoi la Istanbul in 2017.

4. Cote pariuri

Svitolina este favorita la victorie cu o cota de 1.22, iar victoria Soranei Carstea are cota de 4.30.  Pentru o victiorie a Elinei Svitolina cu 2-0 la seturi la fel ca in precedentele intalniri directe, pariorii primesc o cota de 1.65.

5. Sorana Cirstea – Elina Svitolina ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 66%
Castigate: 64/97
Am ales un pariu pe serviciul Soranei Cirstea care a functionat foarte bine in meciul cu Doi , nu si l-a pierdut decat o data in setul secund,si cred ca va functiona si de data aceasta.

Svitolina serveste si ea foarte bine si isi bazeaza jocul in primul rand pe gameurile de serviciu asteptand un game de retur favorabil pentru a face break. In primul tur cu Martincova a facut 2 breakuri dupa care s-a concentrat pe propriul serviciu.

Cam in acelasi registru cred ca va aborda si meciul cu Sorana Cirstea, romanca joaca bine pe propriul serviciu si nu cred ca va fi breakuita de 3 ori in primul set.

Sorana Cirstea - Elina Svitolina
Pronostic: Svitolina sub 2.5 breakuri primul set Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here