Sorana Cirstea – Martina Trevisan ponturi pariuri 02.06.2021

Scris de adrian198102/06/2021

Sorana Cirstea a confirmat in primul tur forma buna in care se afla si s-a calificat in turul doi unde va da piept cu italianca Martina Trevisan intr-un meci programat sa inceapa la ora 12:00 fiind primul meci al zilei de pe terenul 12.

1. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea are 31 de ani si ocupa locul 54 in ierarhia WTA, inca departe de cea mai buna clasare din cariera, locul 21 in anul 2013. Sorana a inceput anul cu sferutri de finala la Mebourne si un tur 3 la Australian Open dupa care la Dubai si Miami s-a oprit in turul second.

Pe zgura, parcursul Soranei este foarte bun, a castigat turneul de la Istanbul fara sa cedeze vreun set,  invingand-o in finala pe Mertens, iar apoi a jucat finala la Strasbourg pierzand la Krejcikova. In primul tur a confirmat forma buna demonstrate la Strasbourg invingand-o cu 7-6, 6-2 pe Johana Konta.

2. Martina Trevisan

Trevisan are 27 de ani si se afla, in prezent, pe locul 97 in lume, pozitia ei obisnuita, cea mai buna clasare fiind doar locul 84, in octombrie 2020. Italianca are un an 2021 foarte slab, a reusit abia 3 victorii in acest an, cu Rodionova la Dubai, cu Buzarnescu in Fed Cup si in primul tur aici cu Van Uytanck.

Pe zgura a jucat, inainte de Roland Garros la Charleston, Madrid, Saint Malo si Roma, pierzand din primul tur la jucatoare precum: Jabeur, Diyas, Bolsova sau Shvedova.

3. Intâlniri directe

Nu este consemnata nicio intalnire directa intre cele doua jucatoare, oarecum surprinzator avand in vedere faptul ca ambele au vechime mare in circuit.

4. Cote pariuri

Sorana Cirstea este favorita caselor de pariuri la Victoria in acest meci avand o cota de 1.18, o victorie a Martinei Trevisan fiind cotata cu 6.55. Un meci scurt de 2 seturi are cota de 1.37, in timp ce un meci care sa se termine in 3 seturi are cota de 2.95.

5. Sorana Cirstea – Martina Trevisan ponturi pariuri

Sorana Cirstea – Martina Trevisan (ora 12:00) ponturi pariuri

Sorana devine incet, incet o jucatoare care are incredere in jocul sau si nu mai are acele fluctuatii ale evolutiei in timpul meciurilor. Acum traverseaza si o forma foarte buna, jocul ei este la un nivel inalt iar toate astea ii dau incredere sa abordeze curajos fiecare joc.

Trevisan a avut noroc de un prim tur relativ usor, chiar si asa meciul a fost castigat foarte greu, nu arata ceva deosebit in joc bazandu-se pe trimiterea mingilor in terenul advers si asteptand gresala de la adversara.

Nu cred ca va avea sorti de izbanda cu acest joc cu Sorana, romanca este agresiva, ataca permanent si-I va fi greu italiencei sa-I faca fata. Mizez pe sub 8.5 game-uri castigate in meci de Trevisan, probabil Cirstea va castiga in 2 seturi scurte.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Sorana Cirstea – Martina Trevisan (ora 12:00)
Pronostic: 
trevisan – sub 8.5 game-uri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: