Sorana Cirstea – Simona Waltert ponturi pariuri 13.09.2022

Scris de adrian198113/09/2022
1
1.23
X
0.00
2
3.62
Sorana Cirstea
Simona Waltert
COTA PONT
1.96

Turneul pe zgura de 125 de puncte de la Bucuresti o are ca principala favorita pe Sorana Cirstea care va debuta in primul tur avand-o ca adversara pe Simona Waltert.

Meciul este programat pentru ora 14:30 si va fi transmis in direct pe Digi Sport 2.

Sorana Cirstea

  • Sorana Cirstea revine pe zgura unde spera sa reuseasca sa castige primul sau trofeu din 2022 si are o oportunitate buna fiind cea mai bine clasata jucatoare de pe tablou.
  • Romanca n-a jucat rau nici la US Open, a trecut in primul tur de Siegemund si a fost aproape sa o bata si pe Bencic pe care a condus-o cu set si 5-3.
  • Zgura ramane suprafata pe care Sorana a reusit cele mai bune rezultate si cu siguranta va conta si faptul ca joaca in fata proprilor suporteri.

Simona Waltert

  • Simona Waltert este o jucatoare din Elvetia de 21 de ani care ocupa, in prezent locul 118 in clasamentul WTA.
  • Elvetianca joaca preponderent in turnee challenger, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu WTA a fost la Laussane unde a ajuns in sferturi.
  • In afara tarii natale nu are rezultate demne de mentionat, chiar si in turnee ITF pe zgura nu are meciuri multe si putine victorii.

Intalniri directe

Avand in vedere nivelul diferit la care evolueaza, nu surprinde faptul ca cele doua nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci direct oficial.

Cote pariuri

Sorana Cirstea este favorita si la pariuri cu o cota de 1.23 oferita de agentia Favbet, un succes cu 2-0 al romancei avand o cota tentanta de 1.96.

Sorana Cirstea – Simona Waltert ponturi pariuri

Sorana Cirstea este principal favorita a turneului de 125 de puncte de la Bucuresti si cred ca va dori sa-si onoreze acest statut sis a castige turneul.

Adversara sa, Waltert nu are experienta la nivel inalt, joaca preponderant turnee ITF dar totusi cel mai bun rezultat al sau a fost la Laussane unde a reusit sa o invinga pe Collins.

Daca Cirstea nu prinde o zi slaba in care sa nu-i mearga jocul deloc ar trebui sa castige destul de lejer acest meci, are experienta si un joc foarte bun pe zgura.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sorana Cirstea – Simona Waltert
Pronostic: 
Cirstea 2-0
Cota: 
1.96 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
25 din 42
PROCENTAJ
60%
UNITĂȚI
+590
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: