Academica Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri 24.07.2021

Scris de chiriladavid2524/07/2021

In primul meci de pe teren propriu din actualul sezon, Clinceni o primeste din nou pe CFR Cluj, asa cum s-a intamplat si in debutul sezonului precedent, cand Petrila aducea victoria pentru „feroviari”. Confruntarea se va desfasura pe Stadionul „Ion Comsa” din Calarasi si va incepe de la ora 21:30, urmand a fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport.

⚽ 1. Clinceni.

A jucat in Playoff-ul editiei precedente de campionat, insa acum pare ca va avea un sezon mult mai dificil, debutand in noua stagiune cu o infrangere, 2:0, in deplasare cu Sepsi. A jucat clar la egal in partida de la Sfantu Gheorghe, avand ghinionul ca Leo Grozavu sa apeleze la slovenul Rep in repriza secunda, acesta deschizand scorul dintr-o lovitura fixa inteligent executata.

A incheiat partida cu Sepsi fara sut pe poarta, avand 1 singura executie catre poarta adversa, noul atacant, Gavra, fiind inexistent pe teren, un jucator care s-a blazat in liga secunda, la U Cluj, 1.78 fiind cota la Superbet pentru GNG (gazdele no goal). Michael Omoh, fost la Iasi, e ultimul transfer al acestei echipe, venind gratis de la o formatie din Israel.

⚽ 2. CFR Cluj.

A inceput bine noua stagiune de fotbal Romania Liga 1, impunandu-se acasa, in fata unei nou-promovate, FC U 1948 Craiova, cu scorul de 3:2. Avea 2:0 cu Craiova cea nou-promovata inca din minutul 13, dupa reusitele semnate de Deac si Tahiri, oaspetii reusind insa sa egaleze pana in minutul 33, CFR aratand ca are probleme la mingile inalte din propriul careu.

Se afla in carti pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, castigand mansa tur cu Lincoln Red Imps din Gibraltar, cu scorul de 2:1, dupa ce a fost condusa la pauza. Denis Alibec e noua achitie a clujenilor, acesta venind sub forma de imprumut dela Kayserispor.

⚽ 3. Intalniri directe.

6 intalniri directe, 6 victorii pentru CFR Cluj si doar 2 dintre acestea au fost la 1 singur gol diferenta. Ultimul meci direct s-a desfasurat la Clinceni, CFR reusind sa se impuna cu scorul de 1:0.

⚽ 4. Clinceni – CFR Cluj echipe probabile:

Clinceni (4-4-2): Ureche; Paul Pirvulescu, Jutric, Patriche, Pashov; Vanzo, Moulin, Cascini, Longher; Vellios, Vanzo.
CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis; Camora, Cestor, Bouhenna, Susic; Hoban, Tahiri; Petrila, Deac, Chipciu; Omrani.

⚽ 5. Clinceni – CFR Cluj cote pariuri

Cu Sumudica pe banca, CFR Cluj a oferit multe meciuri spectaculoase, 2.12 fiind cota la 3+.

CFR Cluj a marcat minim 2 goluri in 3 din cele 5 jocuri disputate pana acum, 2 si 2+ are cota 1.83 la Superbet.

⚽ 6. Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri

Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri

Nu ii dau sanse Clinceniului sa obtina punct/puncte din acest duel, chiar si cu sincopele din jocul clujenilor, Clinceni nefiind inca pregatita sa faca fata meciurilor cu echipe puternice si mai mult de atat, nu a reusit niciodata sa faca fata partidelor cu CFR Cluj.

Asadar, ma astept la o victorie destul de usoara obtinuta de clujeni, cu o victorie acestia urmand sa isi pastreze nivelul de incredere sus in vederea jocului retur cu Lincoln Red Imps, pastrand totodata si o liniste in cadrul vestiarului.

Bilantul confruntarilor directe nu da nicio sansa formatiei din Clinceni, cum nu da nici prestatia din partida cu Sepsi.
Clinceni – CFR Cluj
Pronostic: 
victorie CFR Cluj
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: