Clinceni – Gaz Metan ponturi pariuri 26.09.2020

Scris de Andrei-Chirita25/09/2020

Cortina zilei de fotbal din Liga 1 din aceasta sambata cade incepand cu ora 14:45 odata cu start-ul partidei de la Clinceni dintre formatia gazda si oaspetele mediesan. Clinceni – Gaz Metan este prima intalnire a zilei pe care o puteti urmari atat pe DigiSport 1 cat si pe Telekom Sport.

Mai jos aveti detalii despre jocul din aceasta dupa-amiaza, dar si o cota de 1,95 pe care va invit sa o jucati.

⚽ 1. Clinceni

Ilie Poenaru continua si in aceasta stagiune de campionat dupa ce a reusit sa o mentina pe Clinceni in primul esalon. Un sezon de play-out reusit de ilfoveni care au prins o mica speranta pentru noul sezon, insa pe teren acest lucru nu prea se vede.

Dupa 4 jocuri disputate, Clinceni a ajuns la doar 3 puncte obtinute, bifand 3 egaluri si o infrangere, fiind asadar fara victorie.

Cu 3 goluri marcate si 4 primite, ilfovenii vin dupa doua rezultate de 0-0 care au cam blocat sperantele fanilor ca vor vedea goluri.

Clinceni Gaz Metan Cote Pariuri 26.09.2020

⚽ 2. Gaz Metan

Nicio emotie pentru medieseni in finalul sezonului precedent cu toate problemele pe care le-a avut deoarece locul din play-off a ajutat-o in aceasta privinta. Chiar daca nu a castigat niciun meci, alb-negrii si-au vazut interesul.

Iata totusi ca sezonul acesta nu mai este de gluma, iar echipa lui Dusan Uhrin este obligata sa aiba o alta fata. Intr-adevar, doua victorii in primele 4 jocuri pentru medieseni care au inscris 8 goluri si au primit 6.

Ultimul meci a adus o infrangere cu 1-3 pe teren propriu cu Dinamo, insa contra echipelor din a doua jumatate lucrurile au stat altfel.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua intalniri din stagiunea precedenta au adus nu mai putin de 8 goluri. Gaz Metan s-a impus in ambele randuri, scor 2-1 pe teren propriu, si 3-2 pe arena din aceasta dupa-amiaza.

⚽ 4. Clinceni – Gaz Metan echipe probabile

Clinceni (3-5-2): Valceanu – Patriche, Gardos, Jutric – Pashov, Sandu, Cebotaru, Dumitru, Dobrescu – Chandarov, Boiciuc

Gaz Metan (4-2-3-1): Buzbuchi – Velisar, Baco, Larie, Butean – Droppa, Popa – Romeo, Deaconu, Trif – Ciocan

⚽ 5. Clinceni – Gaz Metan cote pariuri

Clinceni Gaz Metan Cote Pariuri

⚽ 6. Clinceni – Gaz Metan ponturi pariuri

Clinceni – Gaz Metan ponturi pariuri

Dupa ce nu am vazut goluri in ultimele doua jocuri ale celor de la Clinceni, si la felul cum se prezinta Gaz Metan, ma astept sa vad in aceasta dupa-amiaza.
Clinceni nu a avut o atitudine prea ofensiva desi adversarii se incadrau pentru o astfel de tactica, insa poate si oboseala si-a spus cuvantul pentru ilfoveni. Acel 2-2 pe terenul lui Hermannstadt este de referinta pentru aceasta intalnire, avand asadar potential ofensiv, dar si limitari defensive.
Gaz Metan a aratat cu FC Arges si Poli Iasi ca daca este lasata sa atace, marcheaza cu siguranta, iar cu siguranta se poate intampla si in aceasta dupa-amiaza. Apararea cedeaza intr-adevar foarte usor, un lucru ce trebuie remediat de antrenorul ceh.
Cu siguranta ambele simt nevoia unei victorii, iar pentru aceasta au nevoie de gol. Mizez cu mare incredere pe un nou rezultat de ambele marcheaza, cele doua intalniri directe oferind verde acest tip de pariu.
Clinceni – Gaz Metan
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: